• Головна
  • Найоригінальніші способи доставки піци у світі
Новини компаній
11:00, 13 липня 2023 р.

Найоригінальніші способи доставки піци у світі

Новини компаній

Обираючи смаколики на сайті Donatello Pizza, ми рідко замислюємось над тим, а як взагалі люди дійшли до отримання пакуночків у будь-якій точці міста, а не до харчування у ресторані. А у цій статі ми поговоримо про те, як креативно та незвично доставляли піцу у різних куточках світу.

Топ способів, як оригінально доставляли піцу

Сьогодні доставка – найпопулярніша послуга, яку використовують у всьому світі. І мова не лише про піцу, а й про будь-які інші послуги – медикаменти, їжу з магазинів, книжки, габаритні товари тощо. Вперше про доставку піци заговорили в Італії, де один з місцевих піцайоло, який розробляв коржики з вершковим та томатним соусом, вирішив популяризувати власну страву й зробити її доступнішою для мешканців усього міста. Як результат – сьогодні ми маємо як ресторанні служби доставки, так і кур’єрські компанії, які можуть привезти будь-що й будь-куди.

Цікаво, що спершу піцу замовляли виключно по телефону. Певний час це був найпопулярніший варіант отримання страв у всьому світі. А потім у розвинених країнах, які вступили у сучасну епоху, й де почав з’являтись Інтернет, стало можливим замовлення страв онлайн. Найперше таку функцію випробовували у США, Канаді, Європі та навіть Азії. 

Сьогодні страви доставляються майже у будь-який спосіб – пішки, на велосипеді, на машині, на ролері тощо. Завдяки популяризації сучасних технологій стало можливим отримання піци за допомогою доставки на літаку, якщо ви знаходитесь в іншій точці світу й маєте багато грошей. А ще – за допомогою дронів. Кілька компаній у Європі пропонують таку функцію, яка допомагає отримати пакуночки швидше, оскільки у повітрі, де літають дрони, немає заторів.

Такий спосіб доставки вперше використали у 2016 році у США. Проте сьогодні особливою популярністю він користується у Новій Зеландії, де чинне законодавство дозволяє широко використовувати безпілотні літальні апарати.

Австралія здатна здивувати за допомогою доставки піци роботом-кур’єром. Цікаво, що його програмування виключає пересування дорогою, а тому він крокує виключно тротуаром або використовує велосипедну доріжку. Робот ділиться на два функціональні відсіки: для підтримки температури піци, а ще – для охолодження напоїв.

В Азії піцу доставляють не на адресу, а на точку геолокації. Наприклад, у Джакарті, затори у якій увечері можуть затягнутись на велику кількість годин, є нормою замовляти піцу безпосередньо до власного авто, яке у них застрягло, й ласувати разом з друзями або сусідами по дорозі. 

Замовити піцу з доставкою у Львові

А якщо ви хочете смачну, італійську піцу та тонкому тісні – обирайте ресторан Донателло. Заклад пропонує авторські рецепти, які ви більше не зустрінете у жодній компанії, й де ви зможете спробувати м’ясні, овочеві, а ще – солодкі варіанти коржиків.

Ресторан має власну доставку кур’єрами, які допоможуть отримати пакуночки у будь-якій точці міста Львів, а ще – насолодитись її швидкістю, адже ви отримаєте замовлення усього за 59 хвилин!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...