• Головна
  • На Львівщині запрацює нова свердловина
13:22, 12 липня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині запрацює нова свердловина

На Львівщині запрацює нова свердловина

ПАТ «Укрнафта» проводить буріння нафтової свердловини №105 на Верхньомасловецькому родовищі Львівської області. Ввести в експлуатацію планують у серпні цього року.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Очікується, що початковий дебіт нафти складе 24,3 тонни на добу, а свердловина експлуатуватиметься не менше 15 років. Роботи розпочали раніше запланованого графіку і станом на сьогодні свердловина пробурена на 1084 із 2212 метрів.

"На території області постійно проводять заходи із нарощення видобутку вуглеводнів. Навіть в умовах повномасштабної війни, Львівщина розвивається в економічному плані та нарощує видобуток нафти та газу загалом", – зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства обласної військової адміністрації Богдан Кейван.

Довідково, за інформацією ПАТ «Укрнафта», вартість будівництва вищезазначеної свердловини складає 105 млн грн, а термін окупності – від 2 до 2,6 років. Загалом на Верхньомасловецькому родовищі збудують 4 нові свердловини у поточному році і ще 5 планують у 2024 році.

Читайте також: У Львові оголосили штормове попередження

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#газова_свердловина #нафтова_свердловина_на_львівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...