• Головна
  • Завтра Львів попрощається з двома загиблими внаслідок ракетної атаки росіян
16:18, 10 липня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається з двома загиблими внаслідок ракетної атаки росіян

Завтра Львів попрощається з двома загиблими внаслідок ракетної атаки росіян

У вівторок, 11 липня, Львівська громада попрощається з двома останніми жертвами ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Ольги Татарінової та Валерія Рябцева розпочнеться о 10:00 у Ритуальному залі (вул. Пекарська, 52). Поховають загиблих на Голосківському кладовищі.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові загинуло 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

Татарінова Ольга Василівна

(21.01.1955-06.07.2023) Львівʼянка.

Навчалася у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова. Закінчила Національний лісотехнічний університет України (тоді – Інститут).

Після завершення навчання обіймала посаду начальника відділу кадрів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівський автобусний завод». Протягом останнього періоду працювала у Всеукраїнському єврейському благодійному фонді «Хесед-Арʼє», доглядала за людьми похилого віку.

Була надзвичайно відкритою та щирою людиною, мала велике коло друзів.

Разом із чоловіком трагічно загинула 6-го липня внаслідок російського ракетного обстрілу Львова. У Ольги Татарінової залишилися сестра та двоє племінників, що живуть в Ізраїлі.

Рябцев Валерій Анатолійович

(20.02.1956-06.07.2023) Львівʼянин.

Здобув вищу освіту у Львівському політехнічному інституті (сьогодні – Національний університет «Львівська політехніка»).

Із 2008 року працював електромонтером виробничої лабораторії Львівських міських електромереж Приватного акціонерного товариства «Львівобленерго». У той самий час підзаробляв охоронцем у кондитерському магазині.

Був доброю та світлою людиною.

Разом із дружиною трагічно загинув 6-го липня 2023 року внаслідок російського ракетного обстрілу Львова. У Валерія Рябцева залишилася сестра.

Читайте також: Стали відомі імена усіх загиблих внаслідок російського обстрілу у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Львів_прощається_з_загиблими_внаслідок_теракту #теракт_у_Львові #ракетна_атака_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...