• Головна
  • Тонування волосся: плюси та мінуси методу
Новини компаній
15:00, 10 липня 2023 р.

Тонування волосся: плюси та мінуси методу

Новини компаній
Тонування волосся: плюси та мінуси методу

Все більше і більше людей сьогодні прагнуть вести здоровий спосіб життя, позбавлятися шкідливих звичок та переходити на екологічні продукти харчування. Проте дбати про своє здоров’я бажано не тільки зсередини, а ще й зовні. Тонування волосся продуктами ACME – це чудовий спосіб не шкодити своєму волоссю, а навпаки навіть покращити його стан.

В чому переваги тонування

На відміну від фарбування волосся традиційним методом за допомогою аміачної фарби, їх тонування, яке робиться шампунем, маскою, мусами тощо не нашкодить структурі вашого волосся. Для того, щоб змінити колір волосся таким чином, використовується невеликий колірний пігмент, що дозволяє тільки частково змінити колір. При цьому деінде у вас залишиться свій колір, який тонуючий засіб зробить більш насиченим, яскравим та блискучим. Тільки у випадку сивини тонуючий косметичний засіб може не впоратись, проте більше мінусів у ньому немає, тільки плюси. Особливо актуальним цей метод буде у наступних випадках:

  • Фарбування волосся у підлітковому віці.
  • Легка зміна відтінку для власниць тонкого та ламкого волосся, яке не можна фарбувати аміачним барвником.
  • Для некардинальної зміни відтінку, а для поглиблення природного кольору для шатенок та брюнеток. Проте якщо у вас світле волосся або взагалі біле – тонуючий засіб може подіяти суттєво.
  • З метою спробувати себе з новим кольором волосся, коли ви ще в ньому не впевнені, адже тонуючий засіб змиється з голови за 6-8 неділь.
  • З метою на деякий час змінити свій образ для особливої події або під настрій.
  • Покращити свій природний колір та зробити його глибшим.
  • Для розгладжування переходів між відрослим корінням та кольором, якщо ви не хочете заново фарбувати волосся.
  • Для підсилення відтінку після мелірування.

Тонування волосся підійде саме тим, хто полюбляє часто змінювати свій образ. Кожні 6-8 неділь ви зможете виглядати по-новому та не завдавати великої шкоди шкірі своєї голови та структурі волосся.

Тонування волосся: плюси та мінуси методу, фото-1

Засіб Acme-Color Ton Oil Mask

Обираючи тонуючий засіб важливо не тільки перейматися за отриманий колір волосся, а ще й за його цілісність та здоров’я. Тому ідеальним варіантом стане живильна маска для волосся з тонуючим ефектом Acme-Color Ton Oil Mask. Український виробник подбав про те, щоб ця маска підтримувала колір між фарбуваннями та надавала волоссю природний блиск. Ви можете обрати засіб у 14 кольорах, які представлені у чотирьох умовних групах відтінків:

  • Серія з олією мигдалю у формулі підкреслює сяйво природного відтінка вашого волосся, а також поглиблює колір його тону, роблячи яскравішим. Ці засоби живлять волосся та позбавляють від схильності до ламкості.
  • Серія з олією кави створена для надання глибини темним відтінкам від природи, а також використовується як антиоксидантний комплекс, що зупиняє старіння структури волосся та шкіри голови.
  • Серія з олією ванілі у складі надасть живлення та вологу для слабкого, ламкого та тьмяного волосся світлого кольору. Ваніль здатна повернути волоссю життєву силу та природний блиск.
  • Серія з олією виноградних кісточок подарує інтенсивне зволоження для отримання вогненно-червоних відтінків волосся.

Екстракт горобини, який додано у формулу Acme-Color Ton Oil Mask нормалізує рівень pH, що може зменшити жирність шкіри голови. Природні олії у складі повернуть волоссю його здоров’я, сяйво та зроблять по-справжньому міцним. Захисний шар, який створюється під час використання тонуючого засобу, продовжує діяти і після процедури, тому ви ще довго будете відчувати своє волосся м’яким, а одного саше засобу вистачить щоб змінити колір навіть дуже довгому волоссю. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Acme-Color Ton Oil Mask #ACME
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...