• Головна
  • Обмін криптовалюти — як вибрати найкращий обмінник?
Новини компаній
13:00, 10 липня 2023 р.

Обмін криптовалюти — як вибрати найкращий обмінник?

Новини компаній
Обмін криптовалюти — як вибрати найкращий обмінник?, фото-1

Робота в криптовалютному секторі — це не лише можливість отримання солідного прибутку, а й такі ж високі ризики. Тому їх слід максимально виключити. Причому раціонально це зробити в технічному плані, обравши справді якісний сервіс, через який буде здійснюватись обмін криптовалют Львів. Впоратися з цим здатний навіть новачок у трейдингу. Головне — чітко розуміти свої цілі, визначити критерії для вибору платформи, неухильно дотримуватися їх. Щоб розібратися у всіх нюансах, достатньо буде врахувати такі вимоги.

Безпека

Саме цей критерій буде у пріоритеті у кожного, хто хоче заробляти від продажу та купівлі криптовалюти. Зумовлено це тим, що всі транзакції із цифровими грошима здійснюються на певних принципах:

  • абсолютна анонімність;
  • повна децентралізація.

Це дає не тільки плюси у вигляді значного коливання цінності різних видів валют у стислий термін внаслідок зміни процентного співвідношення попиту та пропозиції. Є й мінуси, які виявляються в тому, що право володіння цифровими активами має той, хто має ключі доступу до криптогаманця. Друга вада — неможливість повернення грошей або скасування транзакції після верифікації.

Саме з цих причин потрібно уважно перевірити платформу та переконатися в тому, що ви потрапили на оригінальний ресурс, компанія має гарну репутацію, платформа функціонує технічно бездоганно.

Прибуток

Отримання прибутку від наявного капіталу — основна мета кожного, хто починає торгувати криптовалютами. Цілком природно, що при використанні сторонніх сервісів, які забезпечують технічну можливість конвертації різних видів грошей, ці компанії одержують власний дохід. Він визначається не лише заявленим загальним обмінним курсом, а й розміром комісії, яка утримуватиметься при кожній завершеній угоді.

Щоб стабільно виходити у плюс, важливо проаналізувати умови різних компаній. Вибір потрібно зробити на користь оптимальних умов. Занадто вигідний обмінний курс із відсутністю комісії однозначно має насторожити користувача платформи. Швидше за все тут працюють аферисти, і такими умовами вони приваблюють наївних власників криптомонет. Однак і завищені ставки не свідчать про порядність власників криптообмінника.

Можливості додаткового прибутку

Фактично кожен солідний сервіс, де надаються послуги обміну криптовалют, надає додаткові можливості для заробітку. Насамперед це буде підключення до партнерки. Рекламуючи ресурс у соцмережах та на тематичних форумах, можна в результаті без зайвих витрат часу та будь-яких інших дій на постійній основі отримувати свій прибуток. Цілком непоганий варіант, від якого не варто відмовлятися активним учасникам різних форумів.

Другий варіант передбачає зниження відсоткової ставки щодо комісії сервісу. Зазвичай індивідуальні умови пропонуються після досягнення певного грошового обігу. Для підключення до програми лояльності новому відвідувачеві потрібно пройти реєстрацію та усі наступні угоди здійснювати лише після входу до особистого кабінету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...