• Головна
  • Куди піти військовому на відновленні у Львові: безкоштовні пропозиції
13:30, 10 липня 2023 р.
Надійне джерело

Куди піти військовому на відновленні у Львові: безкоштовні пропозиції

Куди піти військовому на відновленні у Львові: безкоштовні пропозиції

Сучасне українське кіно, концерти музичних гуртів та мистецькі виставки – військових, що проходять реабілітацію у Львові, запрошують на «Місто лікує».

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Військових, які проходять реабілітацію чи лікування у медичних закладах на території Львівської МТГ, запрошують скористатись безкоштовними пропозиціями. Серед усього – концерти, виставки, кіно, які відбуваються у місті, і допоможуть військовим перезавантажитись і відпочити.

Концерт Дахи Брахи, фільми «Люксембург, Люксембург», «Памфір», ярмарок до Дня міста, виставка у Мистецькому муніципальному центрі, прогулянки з екскурсіями замками Львівщини, Домом Франка, Львівським скансеном чи Ратушею з мером Львова – понад 200 військових і їх рідних скористались пропозиціями в межах програми.

«Зазвичай ми співпрацюємо із медичними закладами та регулярно запрошуємо військових відвідати цікаві події чи місця у Львові. Водночас Захисники можуть звернутись і самостійно із запитом у Центр туристичної інформації та ми подбаємо про можливість безкоштовно відвідати той чи інший концерт, музей тощо. Зі своєї сторони попросимо інформацію, з якою підтвердимо, що людина лікується в певному медичному закладі», – повідомляють у Львівському туристичному офісі.

Як скористатись?

Звернутись у Центр туристичної інформації Львова за телефоном: (067) 673-91-94, з понеділка по п’ятницю 10:00-18:00.

Що пропонує програма «Місто лікує»?

Кіно, концерти, виставки, театральні вистави, екскурсії музеєм, містом тощо. Більше про програму – на сайті lviv.travel.

Читайте також: Зірка-волонтер Юрко Напора зібрав у Самборі 26 тисяч гривень для ЗСУ, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Місто_лікує_Львів #безкоштовне_відновлення_для_військових #безкоштовні_культурні_тури_для_військових
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...