• Головна
  • Сьогодні Львів попрощається з трьома загиблими внаслідок ворожого ракетного обстрілу
11:05, 8 липня 2023 р.
Надійне джерело

Сьогодні Львів попрощається з трьома загиблими внаслідок ворожого ракетного обстрілу

Сьогодні Львів попрощається з трьома загиблими внаслідок ворожого ракетного обстрілу

У суботу, 8 липня, Львівська громада попрощається з трьома загиблими внаслідок ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Довідково:

Сенів Анастасія Андріївна (19.03.1991-06.07.2023). Львів’янка. Навчалась у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ступенів імені Богдана-Ігоря Антонича». Здобувала освіту у Одеській національній академії зв'язку імені Олександра Степановича Попова. Після повернення до Львова працювала у 26-му відділенні «Укрпошти», згодом – у Головному відділенні поштового зв’язку. У вільний час захоплювалася вишиванням бісером, літературою, обожнювала тварин. Активно займалася волонтерською діяльністю. Разом із мамою трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Анастасії Сенів залишилися бабуся та брат з родиною.

Сенів Анастасія

Сенів Анастасія

Садова Мирослава Андріївна (24.07.1963-06.07.2023). Народилася у селі Чертіж Львівської області. Навчалася у Монастирецькому закладі загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів. Згодом здобувала професійно-технічну освіту у місцевому училищі. У 1985 році переїхала до Львова. Тут протягом багатьох років працювала у відділі зв’язку Товариства з обмеженою відповідальністю «Львівський автобусний завод» та на хлібопекарні. Захоплювалася кулінарією та вишиванням. Разом із донькою трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Мирослави Садової залишилися мама, сестра, брат та син із родиною.

Садова Мирослава

Садова Мирослава

Спіжевська Надія Володимирівна (11.08.1967-06.07.2023) Львів’янка.

Навчалась у Середній загальноосвітній школі №11 міста Львова. Здобувала освіту у Державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг». У мирний час працювала у торгівельній сфері. Була винятково доброю та доброзичливою людиною. Трагічно загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Надії Спіжевської залишилися син, донька, брат та троє онуків.

Спіжевська Надія

Спіжевська Надія

Читайте також: У Львові ракета влучила у житловий будинок. Є загиблі та постраждалі, - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_від_обстрілу #ракетний_обсрі_по_львову
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...