• Головна
  • Сьогодні у Львові прощатимуться з двома Героями
09:38, 30 червня 2023 р.
Надійне джерело

Сьогодні у Львові прощатимуться з двома Героями

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

У Львові відбудеться прощання з двома Героями. 

30 червня Львів попрощається з двома Героями. Роман-Дмитро Гайдучок та Степан Беген загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської мерії. 

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Роман-Дмитро Гайдучок (09.10.1991-24.06.2023). Львів’янин.

На передовій загинув Роман-Дмитро Гайдучок

Закінчив Ліцей №74 імені Марійки Підгірянки Львівської міської ради. Навчався у Національному лісотехнічному університеті України, згодом вступив до Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну міста Львова, здобув професію «Кухар; кондитер».

У мирний час працював у ресторанній сфері. Для Романа-Дмитра Гайдучка кулінарія була не тільки роботою, а справою всього життя. Захоплювався футболом.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Романа-Дмитра Гайдучка залишилися батьки, бабуся з дідусем та брат.

Степан Беген (08.05.1966-25.06.2023)

На передовій загинув Степан Беген

Уродженець села Колодруби Львівської області.

Навчався у Колодрубівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Львівської області. Закінчив Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг».

Після завершення навчання проходив військову службу у лавах десантно-штурмових військ.

Протягом 15-ти років працював на фабриці із виготовлення виробів із хутра у Львові, згодом – у сфері торгівлі. Свій вільний час любив присвячувати рибальству.

Із перших місяців повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на східному напрямку у складі військової частини Т0910. Під час проходження служби Степану Бегену було присвоєно звання «молодший сержант».

У Героя залишилися дружина, двоє братів, троє дітей та п’ятеро внуків.

Читайте також: У Львові жінка в шахрайський спосіб отримувала матеріальну допомогу, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_військовим #прощання_з_військовим_львів #львів_прощання #новини_львів #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...