• Головна
  • На вулиці Шевченка у Львові змінено схему дорожнього руху, - КАРТА
14:18, 23 червня 2023 р.
Надійне джерело

На вулиці Шевченка у Львові змінено схему дорожнього руху, - КАРТА

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Управління патрульної поліції у Львівській області погодило схему організації дорожнього руху, яка передбачає заборону лівого повороту з вул. Шевченка на вул. Ярослава Мудрого.

Про це повідомляє ЛКП «Львівавтодор».

Впродовж дня будуть встановлені відповідні дорожні знаки, а з 00:00 год 24 червня нова схема організації руху на вул. Шевченка вступить у дію.

«Завдяки цій зміні організації дорожнього руху є можливість пропускати транспортні потоки по вул. Шевченка в одній фазі руху: до центру рух прямо та ліворуч з середньої смуги руху, праворуч з крайньої правої, а також рух з центру прямо та праворуч.

Це рішення дозволяє збільшити дозвільний сигнал світлофора для потоку, який рухається з центру міста, а також збільшити дозвільний сигнал для руху з вулиці Ярослава Мудрого. Наслідком цих змін буде зменшення черг та транспортних затримок на перехресті”, – наголошують у відділі транспортного планування та моделювання ЛКП “Львівавтодор”.

Відповідно до погодженої схеми організації дорожнього руху сьогодні, 23 червня, будуть змінені необхідні дорожні знаки, зокрема два дорожні знаки 5.62 “Схема руху”. Один з них розміщуватиметься біля перехрестя вул. Шевченка – Клепарівська. На ньому зображено перший альтернативний маршрут об’їзду цього маневру: вул. Захисників України – вул. Городоцька – вул. Ярослава Мудрого. Інший знак “Схема руху” буде на вул. Шевченка, 42а, де вказано ще один альтернативний шлях об’їзду: вул. Шевченка – вул. Бортнянського – вул. Квітки-Основ’яненка – вул. Олени Степанівни – вул. Ярослава Мудрого.

Читайте також: У Львові в неділю обмежать рух транспорту через благодійні заходи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #схема_дорожнього_руху_у_Львові #патрульна_поліція_Львів #вулиця_Шевченка_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...