• Головна
  • Зеленський відзначив захисників України зі Львівщини
12:56, 19 червня 2023 р.
Надійне джерело

Зеленський відзначив захисників України зі Львівщини

Зеленський відзначив захисників України зі Львівщини

Володимир Зеленський подякував українським воїнам за міцний захист та мужність у спецопераціях.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Найбільш складний напрямок, де точаться жорсткі бої – Таврійський. Глава держави відзначив морпіхів 35-ї окремої бригади, 79-ї ОДШБ, 130-й окремий розвідувальний батальйон, 68-му окрему єгерську бригаду, 23-тю ОМБр, артилеристів 44-ї бригади.

«Наші прикордонники… Особливо відзначу Луцький та Львівський прикордонні загони. Старший солдат Василь Куцик, Авдіївський напрямок, – дуже ефективний у відбитті штурмів. Дякую! Сержант Вадим Дружина, Сіверський напрямок, – успішно «мінусує» солдатів і техніку ворога», – наголосив Президент України.

За тиждень Сили ППО України здійснили більше сотні групових авіаударів по позиціях і тилах ворога. За сім днів знищили майже три десятки ракет і близько пів сотні ударних дронів.

«Хоч би хто там, у росії, розказував, ніби наші «Петріоти» знищені, усі вони є, усі вони працюють, усі вони збивають російські ракети. І збивають максимально ефективно. Жодного «Петріота» не знищено!», – зауважив Глава держави.

Володимир Зеленський прокоментував візит до України делегації лідерів і представників країн Африки, а потім  візит у державу-терориста.

«Делегація мала змогу побачити, хто насправді зацікавлений у мирі, а хто насправді сам по собі війна. Це було дуже чітко. Усе, про що говорилося в Україні, було про формулу миру: пункт за пунктом, увесь зміст. Усе, про що говорилося в Росії, було про війну, про те, як знищувати життя далі. Очевидна річ: немає альтернативи формулі миру. Добре, що світ усе краще це чує та бачить», - підкреслив Президент.

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на ранок 19 червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Володимир_Зеленський #Президент_України #подяка_львівським_захисникам #агресія_рф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...