• Головна
  • На Львівщині викрили злочинця, який за $5 тисяч переправляв "ухилянтів" за кордон, - ФОТО
17:50, 9 червня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині викрили злочинця, який за $5 тисяч переправляв "ухилянтів" за кордон, - ФОТО

На Львівщині викрили злочинця, який за $5 тисяч переправляв "ухилянтів" за кордон, - ФОТО

Встановлено, що за 5 тисяч доларів США підозрюваний, 39-річний житель міста Новояворівськ, виготовляв «клієнтам» - військовозобов’язаним громадянам, фіктивні документи про те, що вони нібито є багатодітними батьками, що надавало можливість перетнути державний кордон України під час дії воєнного стану.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Зловмисника викрили оперативники Управління міграційної поліції спільно з співробітниками слідчого управління та Управління оперативно-технічного забезпечення поліції Львівщини, оперативниками Львівського прикордонного загону, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

8 червня правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання ним грошових коштів у сумі 4,5 тисяч доларів США від чергового «клієнта». Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Під час санкціонованих обшуків у помешканні та автомобілі, яким користувався затриманий, правоохоронці виявили та вилучили печатки, бланки документів, свідоцтва про народження, комп’ютерну техніку, кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогоч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Також правоохоронці проводять заходи для встановлення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до скоєння злочину.

Читайте також: Брав хабарі будівельними товарами: у Львові посадовця піймали на "відкатах", - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #переправляв_ухилянтів_за_кордон #поліція_Львівщини #фіктивні_дані_про_багатодітність
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...