• Головна
  • Львівським дітлахам пропонують ділитись ідеями, як зробити Львів кращим
15:28, 9 серпня 2013 р.

Львівським дітлахам пропонують ділитись ідеями, як зробити Львів кращим

В рамках конкурсу «Місто комфортне для життя», який триває у Шевченківському районі, для маленьких мешканців організатори проводять відкритий конкурс дитячої творчості «Я люблю своє місто».

«Творчість дитини – необмежена, як і техніка, в якій може бути виконаний дитячий твір, робота, малюнок. Це може бути аплікація, вірш,  малюнок, лялька, скульптура, сценарій, навіть короткий слоган або ідея-мрія, як зробити наше місто ще кращим. Дитячі уявлення настільки щирі і своєрідні, що обмежувати їх рамками немає жодної потреби», - зазначають організатори.

Діти можуть створювати роботи самі або користуватися допомогою люблячих батьків, дідусів, бабусь, братів, сестер і доброзичливих учителів чи сусідів.

Роботи та ідеї дітей, що будуть подані до 20 серпня, мають шанс бути озвученими чи показаними на урочистих з нагоди святкування Дня Незалежності, що відбудуться 24 серпня о 12.00 на центральній площі Шевченківського району Львова – проспекті Чорновола,61.

Незабором, орієнтовно в середині вересня, дитячі роботи презентують окремою виставкою.

Den_Nezalegnosti_konkurs (1)

 

Довідка 032.ua

Організатори конкурсу «Місто - комфортне для життя» - Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради та компанія «ЕКО-ДІМ». До організації конкурсу дитячої творчості «Я люблю своє місто» також долучилась початкова школа «ЕКОЛЕНД». 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...