• Головна
  • Сотня пластунів вирушає у двотижневий табір «Легіон» (ФОТО)
уже цих вихідних
15:04, 9 серпня 2013 р.

Сотня пластунів вирушає у двотижневий табір «Легіон» (ФОТО)

уже цих вихідних

В суботу, 10 серпня, о 8:00 ранку з Львівського Парку Культури, пластуни зі всієї України розпочнуть двотижневий табір «Легіон». Цього року табір-вишкіл проходитиме в шістнадцяте та збере найбільшу кількість учасників - близько сотні.  До такого вишколу здійснюють відбір лише з хлопців, яким виповнилось 15 років. У Пласті табір набув слави одного з найсуворіших та найважчих, бо пройти його до кінця здатен не кожен.

Особливістю цього табору є те що, програма і місце проведення кожного року змінюються, відповідно учасники до кінця не знають де саме він проходитиме і які завдання на них чекають. Незважаючи на це, цілий рік іде відбір бажаючих потрапити на «Легіон» та проводяться практичні навчання, які знадобляться на таборі.

YMPZ_2012-08-21_UKU_PZD_IMG_7218

 

Цього року табір проходитиме в Західній Україні і буде мати насичену програму, зокрема відбудуться різноманітні теренові ігри з орієнтування на місцевості, скелелазіння, авто, інтелектуальні та спортивні змагання. Також хлопці допомагатимуть колишнім воякам УПА в селах, долатимуть смуги перешкод, ночуватимуть під натяжними тентами, без наметів, вправлятимуться в стрільбі у страйкболі та пейнтболі. Протягом табору також відбудуться зустрічі зі знаними і цікавими людьми. З легіонерами поділяться своїм досвідом відомі письменники, бізнесмени, музиканти та політики.  

За 16 років через табір пройшло близько 700 хлопців. Серед них є багато тих здобув успіхів у житті: «Легіон задав темп моєму життю. Він навчив мене ставити амбітні цілі та знаходити шляхи досягнення результатів» - розказує учасник «Легіону-9» Володимир Мисак, переможець світового чемпіонату з стратегічного менеджменту «Global Management Challenge» (GMC) у 2010р.

«Дати юнакам можливість пізнати самого себе, таке завдання ми ставимо перед собою. Адже розуміння потреби щодня ставати кращими, розвиватися всебічно: як фізично, так і розумово, духовно, емоційно - повинно стати нормою для кожного свідомого патріота, кожного громадянина, що прагне змінити Україну на краще» - пояснює Ярема Гриців, комендант табору «Легіон – 16».

L15_004

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...