• Головна
  • Епоха комфорту та зручностей для б'юті-спеціалістів з GoBeauty Studios
Новини компаній
10:00, 26 травня 2023 р.

Епоха комфорту та зручностей для б'юті-спеціалістів з GoBeauty Studios

Новини компаній

В сучасному світі люди все частіше прагнуть оточувати себе зручностями та комфортом, що, безумовно, відображається на розвитку б'юті-індустрії. Українська компанія GoBeauty Studios надає відмінні умови для роботи б'юті-спеціалістам, розвиваючи індустрію краси в країні.

Робота вдома вже не так приваблива для приватних б'юті-спеціалістів, оскільки вони бажають дотримуватися особистих кордонів і працювати у власному кабінеті. Саме тому GoBeauty Studios створила комфортні індивідуальні кабінети, які враховують потреби кожного б'юті-експерта.

На сьогодні компанія представлена 12 локаціями, що працюють у Києві та Запоріжжі, а також найближчим часом готується відкриття локації в Варшаві.GoBeauty Studios постійно розширює мережу студій, що задовольняють потреби спеціалістів з косметології, масажу, перукарських послуг, нігтьового сервісу, броу-арту та макіяжу. Ідеальне місце для роботи б'юті-спеціаліста має стильний ремонт, потужну витяжку, природнє освітлення, функціональні меблі та умивальник.

GoBeauty Studios пропонує не лише відмінні умови для роботи, а й забезпечує майстрів системою безпеки, Wi-Fi доступом та можливістю доступу до студії 24/7. Кожен спеціаліст має повну незалежність, може розвивати свій бренд та збільшувати клієнтську базу, зберігаючи всі свої доходи собі.

Додаткові переваги для б'юті-спеціалістів включають безкоштовний мобільний додаток GoBeauty та сайт https://gobeauty.space.  Ці інструменти дозволяють майстрам керувати своїм розкладом, контролювати бронювання, спілкуватися з клієнтами через спеціальний чат. Для клієнтів мобільний додаток GoBeauty стає зручним способом знайти всіх приватних майстрів у своєму місті та записатися на послуги без зайвих дзвінків, які відволікають спеціаліста.

Незважаючи на складні часи для України, компанія GoBeauty Studios продовжує розвиватися та планує відкривати нові студії у різних містах країни, та закордоном. Відвідайте сайт компанії за адресою https://gobeautystudios.com/ua, та дізнайтеся більше про компанію та її пропозиції.

GoBeauty Studios поступово стає важливою частиною для сучасного ринку б'юті-індустрії, оскільки компанія допомагає б'юті-фахівцям працювати в комфортних умовах, розвивати свій бізнес та покращувати якість надання своїх послуг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#GoBeauty Studios #переваги для б'юті-спеціалістів #мобільний додаток GoBeauty
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...