• Головна
  • Завтра Львів прощається з Героєм Олегом Часником, - ФОТО
17:46, 24 травня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів прощається з Героєм Олегом Часником, - ФОТО

Завтра Львів прощається з Героєм Олегом Часником, - ФОТО

У четвер, 25 травня, Львів попрощається з Героєм Олегом Часником, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Олег Часник

(03.08.2001-21.05.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №30 міста Львова. Здобув професійно-технічну освіту у Вищому професійному училищі №29. У вільний час активно займався боксом, був членом спортивного клубу «Вільний Характерник» та призером численних обласних змагань.

Після завершення навчання проходив строкову військову службу, згодом підписав контракт із Збройними Силами України.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації боровся із окупантами на території Харківської та Донецької областей у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки. За героїчні дії з порятунку свого командира під час виконання бойових завдань та знищення чисельного ворожого десанту був відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі» III-го ступеня та відзнакою Президента України «За військову службу Україні».

У Олега Часника залишилися батьки та молодший брат.

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на 24 травня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...