Новини компаній
09:35, 19 квітня 2023 р.

Види апаратного ліфтингу

Новини компаній

Сучасна косметологія дає безліч можливостей для омолодження, а також профілактики вікових змін. Це різні креми, процедури тощо. Окремий великий розділ процедур – апаратний ліфтинг. Він також поділяється на декілька підвидів в залежності від того, яка техніка використовується.

01vs_FeTa5W_6lXwZm3LQ1xijtJw0sbzrIdwD_b142RH7Bf9YcpLL38CRYhBZ_mRqiB33xRaR7f4c10MQXOpFusZyxZXrzPnNXa8siOado5wZUQtaVa1mtcESCWQcLko5D2856uwCxyQS8VUBA1v7eU

Частіше за все використовують наступні види апаратних процедур:

  • RF-ліфтинг;

  • SMAS-ліфтинг;

  • Фотоомолодження;

  • Фракційне лазерне омолодження;

  • Ультразвуковий ліфтинг.

Усі вони є безпечними, проте можуть мати індивідуальні протипоказання.

RF-ліфтинг

На сьогодні RF-ліфтинг є найбільш популярною процедурою, яка допомагає підтягнути контури обличчя та повернути шкірі тонус. Апарати, які можна придбати на https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-tehnologiyam/rf-lifting/, впливають на верхні та глибокі шари тканини за допомогою радіохвиль. Вони руйнують структуру жирових клітин, що спонукає організм запускати метаболічні процеси у шкірі. Зазвичай, щоб досягти значного ефекту потрібно відвідати косметолога до восьми разів. Точну кількість сеансів зможе сказати лише лікар після ретельного огляду та консультації. Після RF-ліфтингу значно поліпшується стан шкіри, посилюється кровообіг, виробляється колаген. Все це сприяє тому, що обличчя стає молодшим на вигляд.

SMAS-лифтинг

Результат цієї процедури можна порівняти з ефектом від хірургічного втручання. SMAS-лифтинг застосовують коли шкіра та м’які тканини обвисли, з’явилися жирові відкладення в зоні щік, очей та підборіддя (друге підборіддя). Також процедура допомагає приховати шрами та рубці. До косметолога на SMAS-лифтинг можна записатися для запобігання появі ранніх зморшків, тому процедура буде корисна жінкам до 25 років.

Фотоомолодження

До фотоомолодження прибігають не так часто, адже багато пацієнтів пишуть негативні відгуки. Все через те що ефект не надто виразний. Навіть ін’єкційний метод плазмоліфтингу є біль популярним (прочитати про нього можна на https://medicalaser.com.ua/blog/omolozhenie-kozhi/chto-takoe-plazmolifting-i-dlja-chego-on-nuzhen/). Річ у тому, що фотоомолодження не допоможе зі зморшками чи опущення верхньої повіки. Зазвичай процедуру проводять раз на місяць, загальна кількість візитів до косметолога – чотири рази. Фотоомололження позитивно впливає на водневий баланс шкіри, прибирає її сухість, поліпшує колір, і зовсім трохи корегує овал обличчя. Процедуру часто застосовують як допоміжну терапію при пластичних операціях.

Фракційне лазерне омолодження

Лазер в медицині використовується вже давно, тому косметологи не стали першовідкривачами. Це безболісні і безпечні апарати, які допомагають боротися з обвисанням шкіри та мімічними зморшками. Перед обробкою шкіри лазером, на неї наносять спеціальний гель, який підсилює ефект від апарату.

Після процедури в шкірі запускаються процеси загоєння ран, починається природний синтез гіалуронової кислоти, колагену та еластину. Результати будуть помітні через 15-20 днів. Лазером прибираються мімічні зморшки, опущення повік, носо-губні зморшки.

Ультразвуковий ліфтинг

Проблемні ділянки піддаються впливу радіохвиль з високою частотою. Процедуру зазвичай призначають для підтяжки верхніх і нижніх повік, підняття кутків рота, а також при вікових змінах в зоні лоба та інших ділянках обличчя. Ультразвуковий ліфтинг має наступний вплив:

  • Пришвидшення руху лімфи;

  • Покращення кровоточу;

  • Активізація метаболічних процесів;

  • Зміцнення та вироблення колагену.

Зазвичай для досягнення результату потрібно до п’яти сеансів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...