• Головна
  • В українських ВНЗ розпочалася «друга хвиля» зарахування вступників
17:38, 5 серпня 2013 р.

В українських ВНЗ розпочалася «друга хвиля» зарахування вступників

Сьогодні до 12 години вищі навчальні заклади України оприлюднять другий список вступників, рекомендованих до зарахування за кошти державного бюджету. Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.

Згідно з умовами прийому до вищих навчальних закладів у 2013 році приймальна комісія приймає рішення про рекомендування до зарахування на навчання на місця державного замовлення у три етапи: у перший, п’ятий та восьмий дні після останнього дня прийому заяв.

Відповідно, абітурієнти, які рекомендовані на місця за кошти державного бюджету 1 серпня та які протягом 1-4 серпня не подали оригінали документів, вилучені зі списку. Замість них сьогодні до зарахування будуть рекомендовані абітурієнти, які станом на 1 серпня знаходилися нижче у списку.

З оновленими рейтинговими списками можна ознайомитися на стендах приймальних комісій та веб-сайтах вищих навчальних закладів.

Студенти, які будуть у сьогоднішніх списках, матимуть 3 повних дні (до 7 серпня включно) для подачі документів; 8 серпня ВНЗ оприлюднять третій список зарахованих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,89
42,95
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...