• Головна
  • Як правильно обрати напої до піци
Новини компаній
16:38, 13 квітня 2023 р.

Як правильно обрати напої до піци

Новини компаній
Як правильно обрати напої до піци, фото-1

Піца, яку можна замовити на сайті donatellopizza.com.ua, це смачний перекус або ж повноцінна страва на сніданок, обід або навіть вечерю. Але при цьому потрібно не тільки правильно обрати самі трикутнички, а ще й напої, аби не було сухо в роті.

Найпопулярніші напої до піци

Насправді немає чіткого алгоритму, як обирати напої, бо це залежить від ваших персональних уподобань. Іноді – від країни проживання, бо так вийшло, що в Італії, Німеччині та інших сформувались власні уявлення щодо того, які напої можна, а які краще не вживати до трикутничків.

Отже, зверніть увагу на наступні напої:

  • Чай: свіжозварений чорний (інколи навіть зелений) чай допоможе краще розкрити відтінки смаків та інгредієнтів у піці. При цьому краще додавати чай до страв, які не містять гострих інгредієнтів, наприклад, табаско або перцю чілі.
  • Натуральний сік: у Нідерландах та інших країнах Європи обожнюють додавати натуральні соки до страв типу піци. При цьому особливою пошаною користуються натуральні фреші, особливо – з апельсина та томату. Головне правило – сік не повинен бути надмірно солодким.
  • Мінеральна вода: класика по всій Європі та Америці, оскільки мінеральна вода – нейтральне рішення, яке допоможе вам відчути усі смаки страв, які ви замовляєте. Але пам’ятайте, що вона має бути негазована, якщо ви не хочете відчути дискомфорт у шлунку.
  • Пиво: у Німеччині та Україні особливо полюбляють додавати до піци такий напій, як пиво. Одного бокалу буде вдосталь, якщо ви замовляєте середню за розміром страву. При цьому пам’ятайте, що овочеві страви краще поєднуються зі світлими сортами, а м’ясні – з темними.
  • Вино: так роблять у Франції, адже там полюбляють незвичні поєднання. Потрібно при цьому звернути увагу на особливості самого вина, бо біле підійде до страв з риби та морепродуктів, а червоне – до звичайного м’яса та птиці.
  • Кава: незвичний варіант, який став популярним на території України. Найкращий вибір – це класична кава без цукру, молока та вершків, аби відтінити усі смаки та посмаки інгредієнтів.

Вибір напою залежить від власних уподобань, а ще – від того, яку саме піцу ви замовляєте. Не гострі страви має сенс доповнювати легкими варіантами типу мінеральної води або чаю, а от навпаки, до гострих краще додати щось, що зможе нейтралізувати печію, наприклад, сік.

Доставка піци у Львові

Якщо вам хочеться замовити смачну піцу, а до неї – актуальні напої, обирайте ресторан Донателло. Заклад пропонує широкий асортимент страв, де можна віднайти як класичні, так і оригінальні та авторські, які допоможуть відчути усі смаки сонячної Італії.

Ресторан має перевірених постачальників інгредієнтів, а тому ви отримуєте виключно корисні та свіжі страви, які можна вживати не лише дорослим, а й дітям.

А ще заклад пропонує доставку по місту за допомогою кур’єрської служби. А у випадку, якщо кур’єр спізниться – ви отримаєте на рахунок бонусні бали за кожну хвилину запізнення, які потім зможете використати як знижку! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...