Партнерський матеріал
15:00, 17 липня 2023 р.

Хочешь в айті? Заходь сюди

Партнерський матеріал
Хочешь в айті? Заходь сюди

Зважаючи на те, що вибір навчального закладу та програми навчання є важливим кроком у вашому житті, ось декілька додаткових порад, які можуть допомогти вам зробити найкращий вибір:

Розгляньте всі доступні варіанти Перед тим, як зробити остаточний вибір, розгляньте всі доступні варіанти навчання. Вивчайте програми навчання та різні типи навчальних закладів, щоб знайти найбільш підходящий варіант для вас.

Розгляньте фінансові можливості Фінансові витрати на навчання можуть бути значними, тому дослідіть всі можливі варіанти фінансування навчання, такі як стипендії, гранти та інші фінансові допомоги. Зверніть увагу на вартість навчання та наявність можливості отримати допомогу в оплаті.

Зверніть увагу на місце знаходження Розташування навчального закладу може мати велике значення для вашого навчання та особистого життя. Розгляньте місце знаходження навчального закладу та з'ясуйте, наскільки воно підходить вам за місцезнаходженням та зручністю.

Вивчайте професійні перспективи Перед вибором навчання дослідіть професійні перспективи та можливості, які пропонує програма навчання. Розгляньте потенційні робочі місця та заробітну плату, щоб зрозуміти, наскільки вигідно бути випускником цієї програми.

Зверніть увагу на підтримку студентів Якість навчання може значно підвищитися, якщо навчальний заклад пропонує різноманітні форми підтримки студентів під час та після навчання.

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель)

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель) — одна з найбільших IT-шкіл в Україні, яка навчає програмуванню, тестуванню, менеджменту, рекрутингу, маркетингу та дизайну. Школа як навчає IT професіям з нуля, так і підвищує кваліфікацію фахівців, які вже працюють в IT. 

Одним із ключових показників роботи Hillel IT School є відсоток працевлаштованих студентів. Для того, щоб цей показник був максимально високим, до викладацького складу запрошуються лише досвідчені фахівці з найкращих IT-компаній, які чітко розуміють, яких навичок вимагає ринок праці.

У штаті є HR-фахівці, які проводять тестові інтерв'ю зі студентами в рамках курсу, дають рекомендації щодо складання резюме, публікують Junior або Trainee вакансії, а також контактують із рекрутерами місцевих компаній та направляють до них випускників та їх CV.

Для ефективного та комфортного навчання школа створює власні продукти. Одна з розробок — навчальна платформа Hillel LMS, яка створена на підставі багаторічного досвіду в підготовці фахівців з різноманітних IT-напрямків. Також був створений загальнодоступний та універсальний довідник для IT фахівців українською мовою —  ITWiki.

Школа дотримується ідеї абсолютної клієнтоорієнтованості і намагається зробити навчальний процес якомога комфортнішим для всіх студентів. 

Місія Hillel IT School — дати можливість кожному змінити своє життя і стати затребуваним фахівцем в IT.

Відгуки випускників

Слідкуйте за мережами школи: Instagram, TikTok, Twitter

Телефон: 0800 20 8020

Отримуй нову професію у Львові!

Сьогодні багатьом українцям довелося перекваліфіковуватися та здобути нову професію. Якщо ви все ще в пошуку, варто звернути увагу на IT-спеціальності. Необов'язково писати знати мови програмування та писати код. Є багато інших напрямків:

  • менеджмент;
  • маркетинг;
  • дизайн.

Комп'ютерна школа Lemon.School у Львові пропонує різні програми у Львові. Утім, неважливо, у якому місті ви перебуваєте, навчання доступне в онлайн-форматі. Це зручно та ефективно. Після закінчення курсу студенти сміливо можуть стартувати. Ба більше, компанія допомагає в працевлаштуванні. Це і є гарантія, що ви отримаєте всі необхідні знання.

Переваги IT-професій

Цифрові технології сьогодні займають великий сектор впливу. Освоїти спеціальності в цій царині - доступно і перспективно. Гідна заробітна плата вже з перших проєктів, яка в процесі роботи буде тільки зростати. Якщо ви любите відкривати для себе нове, постійно вчитися і розвиватися, то ці професії для вас.

У Lemon.School викладають тільки практикуючі фахівці, які в курсі всіх цифрових новинок. Студенти отримують актуальні та корисні знання. Основний акцент курсу спрямований на практичні заняття, щоб одразу зміцнювати і відпрацьовувати отримані знання. Наприкінці навчання учасники готують дипломні роботи та отримують сертифікати. Випускники знають, як скласти резюме і презентувати себе замовнику, тому більшість студентів швидко знаходять роботу.

Оплатити навчання можна як повністю одразу, так і розбити на кілька платежів. Не втрачайте можливість отримати нові знання та змінити своє життя на краще. Заходьте на сайт і обирайте свою майбутню професію!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#курси айті Львів #курси айті у Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...