• Головна
  • Церкву Святого Великомученика Георгія у Львові можуть забрати у московських попів, - депутат
11:18, 4 квітня 2023 р.

Церкву Святого Великомученика Георгія у Львові можуть забрати у московських попів, - депутат

Церкву Святого Великомученика Георгія у Львові можуть забрати у московських попів, - депутат

На позачерговій сесії Львівської обласної ради 6 квітня 2023 року буде винесено проект рішення Львівської обласної ради «Про заходи щодо  дотримання на Львівщині  рішення РНБО від 1 грудня 2022 р...».

Про це повідомив екс-голова Львівської обласної ради минулого скликання, депутат облради Олександр Ганущин на своїй сторінці у Facebook.

«Час і на Львівщині владі жорстко діяти. Усі сигнали треба дати про те, що недовго УПЦ типу не МПматиме/користуватиметься Церквою Святого Великомученика Георгія, що на вул. Бобанича 3 у ЛьвовіІ так щоби попи зрозуміли - набуття права власності рішенням міськвиконкому у 1948 році не допоможе. Є, є шляхи, причому законні», - заявив депутат.

Також він говорить о намірах повернути колишнє військове містечко на вул. Пекарській 57-59, рішення про передачу якого для потреб «УПЦ (типу не МП) треба «відмотати» на всіх рівнях. І в області і в уряді і через судові позови на додачу. Бо це найпростіший шлях. Тим більше є варіанти - і війську повернути і /або іншим релігійним громадам».

Депутат також пропонує ознайомитися з проектом рішення усіх зацікавлених: «Отже зустрічайте - проект рішення Львівської обласної ради «Про заходи щододотримання на Львівщинірішення РНБО від 1 грудня 2022 р. «Про окремі аспекти діяльності релігійних організацій в Україні і застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» вчастині законності діяльності Української ПравославноїЦеркви котра є структурним підрозділом російської православної церкви, наявності правових підстав і дотримання умов користування нею майном та дотримання вимог Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації».

Читайте також: Над вежею львівської Ратуші урочисто підняли національний прапор, - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Церква_Святого_Великомученика_Георгія #УПЦ_МП #РНБО #депутат_Олександр_Ганущин #Лвівська_облрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...