• Головна
  • 9 інвалідів Великої вітчизняної війни та 6 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи отримали житло на Львівщині
дочекались
17:20, 2 серпня 2013 р.

9 інвалідів Великої вітчизняної війни та 6 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи отримали житло на Львівщині

дочекались

 Сьогодні, 2 серпня відбулась урочиста церемонія з нагоди введення в експлуатацію багатоквартирного житлового будинку на вул. Шевченка, 33 у місті Дубляни Жовківського району. В результаті у будинку отримали квартири 9 інвалідів Великої вітчизняної війни, 6 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також 51 член кооперативу.

«Перша умова людського щастя – це рідний дім. Цей дім – це спільні зусилля багатьох людей. Бажаю щоб у нових квартирах у вас завжди була злагода, любов та достаток», – сказала Ірина Романів у вітальному слові.

Нагадаємо, у 2012 році Львівська облдержадміністрація визнала об’єкт проблемним і взяла під свій контроль завершення його будівництва. Зокрема, здійснила подання об’єкта на Міжвідомчу комісію Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо участі у програмі «Доступне житло» за рахунок пільгового іпотечного кредитування.

На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо розвитку будівельної галузі, питання щодо будови цього об’єкту розглянула робоча група з питань добудови проблемних об’єктів житлового будівництва, затверджена розпорядженням голови Львівської ОДА від 17.07.12 №469/0/5-12.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...