• Головна
  • УЗД різних органів та систем за доступними цінами
Новини компаній
13:13, 20 лютого 2023 р.

УЗД різних органів та систем за доступними цінами

Новини компаній

Неінвазивна візуалізація внутрішніх органів дозволяє на ранньому етапі виявити різноманітні порушення та швидко вжити заходів. Досвідчені фахівці медичного центру «Нікомед» використовують сучасне високотехнологічне обладнання від європейських виробників. Інноваційні системи Siemens для сканування, дозволяють отримати максимум інформації про стан здоров’я пацієнта. Щоб зробити УЗД у Львові, достатньо обрати зручний час та записатися на обстеження. Ознайомитися з цінами на ультразвукову діагностику можна на офіційному сайті центру.

УЗД різних органів та систем за доступними цінами , фото-1

Сфера застосування методу УЗД

Такий неінвазивний та безболісний метод діагностики користується величезною популярністю у різних галузях медицини:

  • УЗД в кардіології – сканування серця (ехокардіографія) дозволяє оцінити стан серцевого м’яза та клапанного апарату, а також особливості кровотоку.
  • УЗД черевної порожнини. Комплексне дослідження (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка та нирки)дає змогу оперативно виявити в них патологічні зміни та вчасно розпочати лікування.
  • УЗД молочних залоз та еластографія є «золотим стандартом» діагностики раку, мастопатії та інших патологій.
  • УЗД в гінекології. Під час обстеження лікар функціональної діагностики вивчає особливості будови матки, розміри, відповідність стану органів малого тазу до фази менструального циклу.
  • УЗД в ортопедії та травматології. Ультразвукова діагностика суглобів допомагає діагностувати переломи, розтягнення, вогнища запалення та інше.
  • УЗД в неврології – обстеження судин ГМ. Для цього може застосовуватися методика доплерографії, що дозволяє оцінити якісні та кількісні показники кровотоку.

Завдяки УЗД сьогодні можна констатувати наявність величезної кількості різних патологічних станів та захворювань (також онкологічних). Саме тому на УЗ сканування пацієнтів скеровують фахівці різних сфер: кардіологи, онкологи, урологи та ін.

Переваги ультразвукової діагностики

УЗД – це чудова можливість дослідити той чи інший орган з різних ракурсів. Записатися на комплексне ультразвукове обстеження можна за посиланням на головну сторінку центру https://www.nikomed.lviv.ua/. За умови своєчасного проведення дослідження, можна виявити мінімальні патологічні зміни та адекватно підібрати методи лікування, уникнути ускладнень та скласти більш точний прогноз на одужання.

Процедура позбавлена променевого навантаження, тому може проводитися безліч разів пацієнтам різного віку. Під час УЗД пацієнти знаходяться в комфортних умовах, в центрі створено приємну атмосферу з турботою про кожного. За потреби можна записатися на консультацію до фахівця, адже пройти УЗД та отримати лікування в одному закладі – це дійсно зручно!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...