• Головна
  • Які сайти будуть в тренді в 2023 році
Новини компаній
10:38, 16 лютого 2023 р.

Які сайти будуть в тренді в 2023 році

Новини компаній

Інтернет постійно змінюється та розвивається, з’являються нові технології та платформи. Також не стоять на місці й тренди, пов’язані з зовнішнім виглядом та функціоналом сайтів. Щоб створити сучасний та актуальний ресурс їх потрібно враховувати ще на тому етапі, коли ведеться розробка сайтів.

Які тенденції будуть помітні у веб-дизайні цього року

Які сайти будуть в тренді в 2023 році, фото-1

Серед основних тенденцій в першу чергу слід відзначити:

  • Повернення естетики початку нульових. При створенні сайтів дизайнери можуть надихатися такими стилями, як Vaporwave, Glitch чи Cybercore. Також часто можна буде побачити, як на сайтах використовуються окремі «ностальгічні» елементи, такі як піксельні шрифти та зображення, спеціальні курсори тощо.
  • Використання 3D-ілюстрацій. Ця тенденція тримається в веб-дизайні вже кілька років та при цьому з кожним роком стає тільки ще більш актуальною. А через те, що все сильніше розвиваються технології віртуальної реальності, багато сайтів будуть намагатися інтегрувати елементи VR тим чи іншим способом.
  • Легкі та оптимізовані сайти, які швидко завантажуються. Всім відомо, що користувачі ненавидять чекати. Крім того, оптимізація дуже важлива оскільки кількість людей, які відвідуються сайти з мобільних гаджетів тільки зростає. Тому в тренді будуть сайти, які дозволять користувачам отримати все що їм потрібно та при цьому не будуть їх перенавантажувати зайвим.

В цілому можна відзначити, що зараз Інтернет стає ще більш інтерактивним місцем. Через що надалі буде сильніше проявлятися тенденція залучення користувачів до активної взаємодії. А для того, щоб проект подобався відвідачам потрібно, щоб він:

  • Був зрозумілий. Це стосується, як навігації, так і вибору шрифтів, які використовуються та інших елементів.
  • Мав версію, адаптовану до мобільних пристроїв. Більше половини користувачів користується саме телефонами для перегляду сторінок в інтернеті. Відсутність адаптованої версії може суттєво скоротити вашу аудиторію.
  • Швидко завантажувався. Сучасний користувач скоріше зачинить вікно зі сторінкою, яка довго завантажується та пошукає інший ресурс, ніж буде чекати.
  • Мав якісний контент.
  • Був візуально привабливим.
  • Був надійним та безпечним, гарантував конфіденційність.

В цілому можна сказати, що прості, корисні та візуально привабливі сайти є більш цінними для користувачів, саме тому вони мають більше відвідувань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...