• Головна
  • А. Садовий хоче, щоб очільники районів Львова займались велоспортом
промоція велоспорту
18:01, 29 липня 2013 р.

А. Садовий хоче, щоб очільники районів Львова займались велоспортом

промоція велоспорту

Сьогодні, 29 липня мер міста Андрій Садовий заявив, що не змушує, але рекомендує головам районів Львова тримати себе у хорошій спортивній формі і пересідати на двоколісний транспорт, щоб пропагувати велоспорт і місті

“Вони будуть мати більше здоров’я, коли будуть займатися велоспортом. Це моя рекомендація, такого розпорядження я не підписував. Хто не виконає – буду робити висновки, мені потрібні керівники у хорошій спортивній формі”, - розповів Андрій Іванович.

І зазначив:«У нас є домовленість з керівниками районних адміністрацій міста, що кожен з них буде на ровері об’їжджати свій район. Тоді він буде прекрасно відчувати всі нюанси. Велодоріжок має бути все більше. Важливо також, щоб люди розуміли: це вид транспорту і доріжка має бути для велосипедистів. І важливо, щоб була промоція велоруху, щоб керівники різних рівнів активно в цьому брали участь.”

Стосовно того де братимуть велосипеди очільники районів і чи виділятимуть на це спеціально кошти А. Садовий відповів: «Самі куплять, ровери зараз не такі дорогі. Ось наприклад голова Сихівського району Ірина Маруняк ходить у спортзал на Сихові.

Нагадаємо, Сьогодні, 29 липня міський голова Львова та його радник з питань велоінфраструктури Олег Шмідт прокатались на двохколісному транспорті по велодоріжці, що на вул. Липинського. Опісля поїздки на велосипеді, Андрій Іванович відав ровер, сів в автомобіль і поїхав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...