• Головна
  • Додаток «Бухгалтерія 2.1 КОРП (ЗП)» – найкращий професійний інструмент для автоматизації бухгалтерського обліку з податковим обліком
Новини компаній
17:54, 3 лютого 2023 р.

Додаток «Бухгалтерія 2.1 КОРП (ЗП)» – найкращий професійний інструмент для автоматизації бухгалтерського обліку з податковим обліком

Новини компаній

Вас цікавить бухгалтерія комплексне управління підприємством чи простіше кажучи професійний інструмент, який дозволить простіше вести податковий з бухгалтерськими обліками на підприємствах, готувати та реєструвати різні податкові документи, готувати та здавати обов'язкову чи як її ще називають регламентовану звітність при цьому із збільшеними можливостями обліку? Щиро вітаємо вас, адже у нас збережено для вас більш ніж відмінне рішення.

До вашої уваги пропонуємо бухгалтерія корп або як її ще називають сучасний додаток «Бухгалтерія 2.1 КОРП (ЗП)», який з самого початку своєї розробки був призначений для процесу автоматизації бухгалтерського з податковим обліком, а також для процесу підготовки обов'язкової звітності в тих компаніях, що за своїм спрямуванням здійснюють різні види комерційної діяльності:

  • роздрібна торгівля;
  • гуртова торгівля;
  • торгівля комісійна із субкомісією;
  • виробництво з наданням послуг та не тільки.
Додаток «Бухгалтерія 2.1 КОРП (ЗП)» – найкращий професійний інструмент для автоматизації бухгалтерського обліку з податковим обліком, фото-1

Особливості та переваги Бухгалтерії 2.1 КОРП (ЗП)

Згадана програма бухгалтерія для підприємств дозволить забезпечувати просте ведення бухгалтерії зі звітністю підприємств, забезпечуючи можливість ефективного вирішення всіх завдань, що стоять перед тією чи іншою бухгалтерською службою будь-якої компанії. Наприклад, це може бути:

  • виписка первинної документації;
  • облік вчинених продажів;
  • та ін.

Цікавий й момент того, що бухгалтерський з податковим обліком ведеться у цьому додатку, виходячи з чинного українського законодавства. Додатково зазначимо, що з його допомогою також можна запровадити облік банківських з касовими операціями, розрахунків з контрагентами і не тільки.

Як бачите, дана програма бухгалтерія для підприємств – найкраще рішення наших днів, особливо якщо вам потрібно складати звітність до ДПС та ДССУ. Щоб познайомитись ближче з її роботою, особливостями та іншими перевагами програми, запрошуємо вас відвідати https://bo.in.ua/solutions/pboack. Тут ви знайдете багато цікавої та корисної для себе інформації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...