• Головна
  • Як правильно обрати будівельні матеріали онлайн?
Новини компаній
10:02, 31 січня 2023 р.

Як правильно обрати будівельні матеріали онлайн?

Новини компаній

Купівля будматеріалів в режимі он-лайн завжди лякає. Адже покупець не має можливості оцінити товар візуально, доторкнутися до кожної продукції, наживо побачити відтінок кольору певних елементів та інше. Однак така покупка не вважається проблемою, якщо грамотно підійти до вирішення всіх питань.

Як правильно обрати будівельні матеріали онлайн?, фото-1

Адже інтернет-магазин надає повний опис усіх характеристик, пропонує допомогу менеджерів, які проконсультують та розкажуть, які будівельні матеріали необхідно придбати для виконання тих чи інших робіт. Крім того, необхідно ознайомитись зі списком важливих критеріїв правильного вибору, які допоможуть обрати один або декілька варіантів.

Основні критерії при виборі будматеріалів

Серед основного списку важливих критеріїв слід зазначити такі:

  • Відповідні розміри. Для цього потрібно буде зробити попередні заміри будинку, кімнати, де відбуватиметься монтаж певних будматеріалів. Отримані показники передайте менеджеру, який допоможе швидко підібрати ідеальне рішення.
  • Міцність. Особливо важливий цей показник при покупці бетону та цементу (наприклад, марка М300 та інші). У цьому випадку цифра вказує, який тиск може витримати матеріал: на 1 см2 припадає 300 кг.
  • Морозостійкість. Цей показник демонструє кількість циклів заморожування/розморожування, які витримує матеріал, не втрачаючи при цьому певних технічних характеристик. Мінімальний рівень – F-50, а максимальний – F-1000.
  • Водостійкість. До категорії водостійких будматеріалів входять ті, що мають коефіцієнт від 0,8 і вище. Все, що нижче, не рекомендується застосовувати при будівництві лазень, саун, басейнів та інших будівель/приміщень із підвищеним рівнем вологості.

Це список ключових параметрів, в яких не варто припускатися помилок. В іншому випадку не вдасться отримати бажаний результат після завершення будівництва.

Топ-3 помилки при виборі будматеріалів

У процесі здійснення покупки онлайн відзначають 3 поширені помилки, які часто допускають багато покупців:

  • Вибір продукції виключно за ціною. Пам'ятайте, що тотальна економія на всіх будматеріалах рідко призводить до якісного ремонту.
  • Надмірна самостійність. Якщо клієнт у чомусь не впевнений, не розуміється, не варто відмовлятися від професійної допомоги консультантів. Наприклад, менеджери магазину venbud.com.ua завжди готові підказати клієнту, як правильно підібрати ті чи інші товари.
  • Ігнорування інформації про компанію-виробника. Адже будівельні матеріали – це вузькоспеціалізована галузь, а тому потрібно підготуватися та ознайомитись з оглядами різних брендів, почитати відгуки про продукцію компаній.

Якщо дотримуватись основних рекомендацій, вдасться зробити швидкий і, головне, правильний вибір будівельних матеріалів, не виходячи з дому. Потрібно уважно читати надані характеристики, опис товарів, не відмовлятися від допомоги консультантів та обирати товари, що мають оптимальне співвідношення ціни/якості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...