• Головна
  • Яку ковдру краще вибрати на зиму?
Новини компаній
13:07, 20 січня 2023 р.

Яку ковдру краще вибрати на зиму?

Новини компаній

На сучасному ринку можна зустріти досить широкий вибір ковдр, що відрізняються як матеріалом зовнішньої поверхні, так і внутрішнім наповнювачем. Щоб підібрати правильний варіант, слід вивчити достатньо інформації про кожен тип. Це допоможе зважити всі переваги та недоліки, а також порівняти їх між різними виробниками. У зимовий час вибір ковдри залежить від того, наскільки добре виріб зберігає тепло, але про комфорт використання та простоту догляду також не варто забувати. Отже давайте розглянемо найпопулярніші теплі зимові ковдри, які в них є наповнення та на що звертати увагу.

Яку ковдру краще вибрати на зиму?, фото-1

Пухові ковдри

Це стьобана ковдра, наповнена натуральним або штучним пухом. Структура наповнювача, схожа на подушку, утримує тепло. Однак наповнювач не пропускає повітря саме тому тіло пітніє.

Одним з мінусів є те, що натуральний пух - сприятливе середовище для розмноження пилових кліщів, що часто призводить до алергічних реакції на білок чужорідних організмів. Тому лікарі часто рекомендують людям з алергією на пилових кліщів не користуватися пуховими виробами. Також слід враховувати, що при догляді часто виникають складнощі, так як такі ковдри не можна прати, їх здають в спеціальні чистки, час від часу, а це додаткові витрати.

Вовняні ковдри

Ковдра з натуральної вовни — це найкраще рішення, щоб зігрітись в найморозніший день та відчувати себе комфортно.

Найпопулярнішим вибором в цій категорії є верблюжа та овеча вовна (особливо вовна мериноса). Такі ковдри добре пропускають повітря та не вбирають зайвих запахів. Ланонін, який містить натуральна вовна мериноса, має антибактеріальну властивість і не дає розмножуватись патогенним мікроорганізмам. Мінусів у таких виробів практично немає.

Переваги вовняних ковдр:

  • натуральний склад;
  • гіпоалергенні;
  • дуже теплі (рівень теплоти можна підібрати);
  • добре пропускають повітря;
  • поглинають вологу;
  • відмінно виглядають;
  • зберігають вид довго.

Синтетичні ковдри

Синтетичні матеріали відрізняються міцністю і гіпоалергенністю. Однак дешева штучна тканина, як правило, не служить довго. Вже через кілька циклів прання виріб втрачає вигляд. Крім того, синтетична зимова ковдра не вбирає вологу, погано пропускає повітря, електризується. Відсутність хорошої терморегуляції — основний недолік. Синтетична зимова ковдра часто буває холодною взимку, не зігріває, задушливою і спекотною влітку, за рахунок свого синтетичного складу.

Де купити теплу зимову ковдру?

«Goodnight store» — український виробник, який пропонує високоякісні ковдри з натуральної вовни. На офіційному сайті представлені дуже теплі і якісні зимові вовняні ковдри. Вироби отримують найкращі відгуки, що пояснюється просто: в умовах виробництва використовується італійська сировина високої якості, контроль продукції проводиться на кожному етапі, вироби відповідають європейським стандартам. Великий вибір розмірів дозволяє підібрати оптимальний для вас і купити найкращу зимову ковдру з вовни для себе або в подарунок. Також можливе виготовлення на замовлення в індивідуальному розмірі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...