• Головна
  • Що ж такого хорошого в приватному будинку для літніх людей? Пропонуємо розглянути на прикладі будинку пристарілих «Едем»
Новини компаній
15:02, 19 січня 2023 р.

Що ж такого хорошого в приватному будинку для літніх людей? Пропонуємо розглянути на прикладі будинку пристарілих «Едем»

Новини компаній

А дайте-но нам, будь ласка, відповідь на таке питання: «Чи маєте ви самостійну змогу в домашніх умовах доглядати за своєю старенькою матусею, бабусею, дідусем чи може іншою старенькою, але рідною для вас людиною так, як це роблять в спеціалізованому приватному будинку для літніх людей?». Дехто звісно без вагань на це питання дасть позитивну відповідь. Проте все ж більшість, ми на всі 100% впевнені у цьому, такої можливості не мають.

Хтось немає відповідних умов, так необхідних для утримання на гідному рівні літніх людей. Ще дехто немає відповідного медичного досвіду, навіть найменшого аби доглядати за літніми людьми. Ще хтось немає достатньої кількості фінансів аби забезпечити їм різноманітне та смачне й збалансоване харчування. А ще хтось немає необхідної кількості часу для того аби постійно доглядати за тією чи іншою людиною.

У будь-якому випадку причини можуть бути різноманітні, а вихід один. У цьому випадку ми говоримо про дім престарілих Львів, де працює грамотний та кваліфікований персонал, а також є всі необхідні умови для якомога кращого життя та перебування людей у похилому віці зі специфічними для цього віку хворобами чи без них.

Що ж такого хорошого в приватному будинку для літніх людей? Пропонуємо розглянути на прикладі будинку пристарілих «Едем», фото-1

Який саме заклад обрати та чому варто прийняти таке рішення?

В надії знайти найкращий дім для літніх людей, де б за вашими близькими доглядали якомога кращим чином, обов'язково зверніть свою увагу на «Едем». Саме тут, в кожній кімнаті цього прекрасного закладу, є все необхідне для чудового та комфортного перебування кожного окремого постояльця. В будинку престарілих працює кваліфікований та досвідчений персонал, який з усіх сил допомагає забезпечувати комфорт та затишок при цьому все це на високому рівні.

Кожній окремій людині похилого віку тут в «Едем» завжди залюбки пропонують не лише якісне медичне обслуговування та цілодобовий догляд, але й також:

  • надзвичайно комфортні умови проживання;
  • лише корисне та збалансоване харчування;
  • різноманітні цікаві дозвіллєві заходи;
  • а ще можливість спілкуватися з людьми, які близькі по духу.

Додатково варто відзначити й формування в будинку престарілих плану корисного фізичного навантаження. Ні, ми не говоримо про надмірні навантаження, а якраз навпаки маємо на увазі саме помірні фізичні навантаження та активність, які в результаті сприятливо позначаються на здоров'ї та загальному самопочутті.

Цікавим можна вважати й те, що співробітники цього пансіонату завжди складають окремий план для кожної людини при цьому в обов'язковому порядку враховуючи не лише її загальний стан, але й наявні хронічні захворювання. А ще дім престарілих Львів ціни більш ніж доступні та демократичні, що дозволить ще більшій кількості людей влаштовувати сюди своїх рідних.

Дім для престарілих «Едем». Що ще варто знати про цей приватний пансіонат?

Однією із найголовніших переваг цього приватного пансіонату для людей літнього віку можна вважати цілодобове спостереження з готовністю медиків допомогти всім тим, хто цієї допомоги справді потребує. А ще у цьому чудовому місці ваші рідні зможуть завжди відчувати себе потрібними та додатково швидко знайти нових друзів або ж людей, з котрими їм буде надзвичайно цікаво проводити з користю час та спілкуватися. Плюс до всього іншого також хотілося б відзначити й факт того, що в цьому домі престарілих надається допомога під час таких нині розповсюджених захворювань як:

  • хвороба Альцгеймера та хвороба Паркінсона;
  • цукровий діабет другого та першого типів;
  • вікова деменція;
  • подагра та артрит.

Фахівці закладу мають неабиякий успішний досвід роботи з пацієнтами, котрі свого часу перенесли травми з інсультами та навіть інфарктом міокарда. Особливий та максимально уважний підхід тут застосовують до людей, у яких діагностували онкологічні захворювання. А ще в закладі на професійному рівні надають допомогу престарілим людям з обмеженими фізичними можливостями, в тому числі зоровими та слуховими порушеннями, частковим або повним паралічем з когнітивними розладами та розладами пам'яті.

+380956601025

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...