• Головна
  • Бібліотека табору «Ровесник» отримала поповнення від львівської влади (ФОТО)
16:31, 26 липня 2013 р.

Бібліотека табору «Ровесник» отримала поповнення від львівської влади (ФОТО)

В рамках робочого візиту у Сокальський район заступник голови ЛОДА Ірина Романів відвідала  оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник», та побувала на змаганнях дітей із плавання. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

DSCN2934

 

DSCN2951

 

Зазначимо, змагання проводилися в рамках Всеукраїнської фізкультурно-оздоровчої акції “Олімпійське літо”  за активної підтримки Львівського обласного центру “Спорт для всіх” та відділення НОК України у Львівській області.

“Сьогодні вкрай важливо, аби діти та молодь активно займалися спортом, – сказала вона. – А особливо це стосується уроків плавання, яке не лише гартує підростаюче покоління, але й запобігає травматизму на воді. Саме тому, літня пора – найкращий час для проведення таких змагань. То ж бажаю вам  великих спортивних досягнень, енергії, сил та успіхів”, – зазначила у вітальному слові І.Романів.

Також заступник голови Львівської облдержадміністрації нагородила переможців грамотами та пам’ятними значками.

Окрім цього, Ірина Романів оглянула оздоровчо-лікувальний комплекс. Зокрема, басейн, спальний корпус, спортивний зал, оздоровчо-лікувальний корпус, соляну шахту та бібліотеку.

За дорученням голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, Ірина Романів передала у бібліотеку табору книги.

Варто також зазначити, оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» Державного підприємства «Львіввугілля» знаходиться за 15 км. від м.Червонограда по трасі Львів-Сокаль. Сьогодні в таборі перебуває близько 760 дітей віком від 7 до 16 років. Зокрема, коштом обласного бюджету там оздоровлюється 74 дитини.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...