• Головна
  • Ребра, смакують як треба і вдома: чому доставка з Реберні — це те, що варто спробувати?
Новини компаній
17:44, 12 січня 2023 р.

Ребра, смакують як треба і вдома: чому доставка з Реберні — це те, що варто спробувати?

Новини компаній

Смажені ребра, приготовані на спеціальному мангалі — завжди вдала ідея, адже м'ясо на кістці ще смачніше. Щоб почастувати себе та близьких хрусткими реберцями та іншими стравами, приготованими на відкритому вогні, зовсім необов'язково стояти в черзі. Реберня працює і на доставку, а це дозволить швидко розв'язати цю проблему. Для цього варто просто зробили замовлення на fest delivery - https://www.fest.delivery/.

Ребра, смакують як треба і вдома: чому доставка з Реберні — це те, що варто спробувати?, фото-1

Переваги замовлення ребер онлайн

“Реберня під Арсеналом” — справжній символ Львова. І все завдяки фірмовому рецепту маринування ребер та спеціально розроблених мангалів, єдиних у своєму роді. Тому ребра виходять зі скоринкою та пікантним присмаком диму.

Щоб радувати клієнтів виключно смачним м'ясом на кістці, в ресторані відбираються найкращі ребра, очищені від жиру. М'ясо замовляють у місцевих фермерів, що гарантує його свіжість. Потім реберця маринують за фірмовим секретним рецептом, смажать на відкритому вогні на дубових дровах. А щоб доповнити смак, на вибір видається соус — гірчичний з гострим смаком або пряний барбекю.

Замовити їжу онлайн — це зручно та швидко, а ще можна смакувати улюбленими реберцями, просто сидячи у себе вдома на дивані. Ребра точно доставлять теплими, оскільки їх упаковують у спеціальний термопакет. Вологі та паперові серветки також надаються при комплектуванні замовлення. І цього насправді достатньо, бо ж ребра найкраще смакують, якщо їх їсти руками. Перевірено клієнтами “Реберні під Арсеналом”.

А ще можна замовити мариновані ребра у вакуумному пакуванні для самостійного смаження на вогні. Соус у подарунок також надається. В асортименті знайдете не тільки ребра, але і до ребер — різноманітні напої, овочі свіжі, мариновані та на грилі, салати та закуски. Щоб підготуватися до свята чи зустрічі гостей, додатково пропонуються спеціальні сети, які комбінують найкращі страви меню. Королівські креветки, стейк Рібай, сьомга або скумбрія на вогні стануть чудовою альтернативою реберцям або прекрасними додатковими стравами до урочистої події.

Ребра, смакують як треба і вдома: чому доставка з Реберні — це те, що варто спробувати?, фото-2

Як зробити замовлення?

Ресторан з доставкою — заощадження власного часу та сил. Доставка передбачає дотримання таких умов:

  • оплата тільки онлайн;
  • оформлення лише на сайті;
  • нарахування бофонів за кожні 10 грн від замовлення, але без урахування знижок, промокодів та вартості доставки.

Вартість та час доставки залежить від зони, в яку потрібно відправити замовлення. Як правило, кур'єр доставляє замовлення від 59 до 90 хвилин.

Щоб точно отримати смачну їжу так, як необхідно саме вам, пишіть коментарі до замовлення. Щоб ребра були теплими, їх не нарізають, збираючи замовлення для доставки.

Замовлення онлайн — отримання головних переваг ресторану, навіть не виходячи з дому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...