• Головна
  • У Львові «антифашисти» спробували вчинити напад на агітаційний намет «Свободи»
09:08, 26 липня 2013 р.

У Львові «антифашисти» спробували вчинити напад на агітаційний намет «Свободи»

Російськомовні молодики на підпитку спробували вчинити напад на агітаційний намет ВО «Свобода». Львів'яни та націоналісти впіймали хуліганів та передали в руки правоохоронних органів. Про це повідомив керівник Галицької районної організації ВО «Свобода» Тарас Кравець.

Як повідомив Тарас Кравець, сьогодні близько 11:30 год. четверо молодих осіб в стані алкогольного сп’яніння намагалися перекинути агітаційний намет ВО «Свобода», що знаходився на просп. Свободи в середмісті. Але після втручання перехожих та небайдужих городян вони втекли.

«Опісля близько 12:30 год. вони повернулися та спробували вчинити хуліганські дії щодо агітаторів. Завдяки оперативному втручанню пересічних львів'яни та членства Галицького осередку ВО «Свобода» вдалося нейтралізувати трьох хуліганів-«атифашистів» та передати в руки представників правоохоронних органів, аби встановити особу правопорушників, причини прибуття до міста Львова та притягнути їх до передбаченої чинним законодавством відповідальності. Ще одного розшукує міліція», – зазначив Тарас Кравець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...