• Головна
  • Львів та область може пройти наступну добу без вимкнення електроенергії
18:23, 31 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Львів та область може пройти наступну добу без вимкнення електроенергії

Однак жителів Львова та області закликають економно використовувати електроенергію, щоб всі змогли зустріти новорічну ніч зі світлом.

31 грудня у пресслужбі "Львівобленерго" повідомили, що Львів та область має всі шанси пройти наступну добу без вимкнення електроенергії.

осія всіма силами намагається залишити українців у новорічну ніч без електроенергії, щоб вкрасти свято та подавити наш моральний дух. Однак енергетики роблять все можливе, щоб щоразу стабілізувати ситуацію в енергосистемі і відповідно у кожній домівці.

Ми просимо львів'ян, жителів областей та наших гостів максимально раціонально використовувати електроенергію на вихідних. Щоб абсолютно усі змогли насолодитись новорічною ніччю, адже світло для всіх - можливе лише спільними зусиллями", - зазначили у "Львівобленерго".

Жителів просять не залишати у кімнатах освітлення, де ніхто не перебуває; не залишати техніку в "режимі сну"; не вмикати одночасно два і більше енергоємні прилади. Також вимикати прилади, у яких немає нагальної потреби.

Читайте також: "Хочу вірити, що 2023 рік буде роком нашої перемоги": Садовий привітав жителів із Новим роком, - ВІДЕО

Фото на головній: 032.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #електропостачання #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...