• Головна
  • "Хочу вірити, що 2023 рік буде роком нашої перемоги": Садовий привітав жителів із Новим роком, - ВІДЕО
16:31, 31 грудня 2022 р.
Надійне джерело

"Хочу вірити, що 2023 рік буде роком нашої перемоги": Садовий привітав жителів із Новим роком, - ВІДЕО

Андрій Садовий опублікував відео-привітання з прийдешнім Новим 2023 роком.

31 грудня міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх львів'ян і українців із прийдешнім Новим 2023 роком. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

"У цьому році було мало слів, але була дія. Цей рік запам'ятається кожному. Це рік, коли світ побачив що є Україна. І кольори нашого прапора сьогодні символізують мужність і силу. На карті світу закарбувалися такі міста як Київ, Буча, Херсон, Маріуполь, Бахмут. Весь світ побачив Львів, який став одним з найбільших гуманітарних хабів світу. Близько 5 млн українців пройшли через Львів, і нас були дні, коли більше 2 млн жили у Львові. Мене питали, як це можливо? А просто кожен відкрив свої двері. Ми усі були волонтерами. Ми помагали. Це був наш обов'язок. Світ не розумів, як це можуть бути черги до військкоматів. А вони були. Тому, що це наша держава, і якщо ми її не захистимо, то ніхто цього не зробить.

Дуже багато поранених приїжджали і приїжджають до Львова. І ми вибудовуємо систему людяності Unbroken – НЕЗЛАМНІ! Наш обов'язок допомогти кожному.

Ми дякуємо всім нашим воїнам, які віддають найцінніше – життя. Сльози матерів, діти, які втрачають своїх батьків – це той біль, який залишається у кожного з нас назавжди. Але ми повинні йти вперед, ми повинні вижити за будь-яких умов.

Найголовніше сьогодні – це вірити в нашу перемогу. І я хочу вірити, що 2023 рік буде роком нашої перемоги. Слава Україні! З Новим роком!", - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Читайте також: До новорічних свят "Укрзалізниця" запустила ретро-потяг зі Львова до Брюховичів

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...