«Підкамінь 2013» зібрав 40 тис. гостей (ФОТО)

 Упродовж трьох днів на фестиваль «Підкамінь», що на Львівщині зібралось близько 40 тисяч українців, з них три тисячі приїхало на автівках. Цьогорічний фестиваль відмінний від інших тим, що на камінь можна було вилізти за допомогою страховки, постріляти з лука та побувати у вільній від алкоголю зоні.

Фестиваль не пропагує себе безалкогольним, проте для того аби споживання алкоголю на території фестивалю працювала alco free zone, у якій розташувались більше ста гостей «Тішить, що приїжджають свідомі люди, які починалися, щоб не вживати алкоголю. Ми будемо її допрацьовувати наступного року. Також покращилась ситуація із прибиранням сміття, колись 20% залишали сміття у пакетах, зараз 80% прибирає його. Відтак волонтерам було не важко його прибирати, вчора ми закінчили прибирання всього лісу», - зазначив виконавчий директор етнофестивалю «Підкамень»Іван Шеремета.  

Цього року на території фестивалю працювала літературна сцена. « Це був наш дебют і він вдався. Ми можемо з упевненістю сказати, що і далі займатимемося цим напрямком, будемо розширювати програму літературної сцени. Цьогоріч  ми послухали молодих поетів з Ужгорода, Івано-Франківська та інших міст», - розповів координатор літературної сцени Олег Куліков.

Також для гостей підготували і конкурс на найкраще фото фестивалю "Підкамінь-2013". Упродовж трьох днів організатори  збирали фотографії, а авторів найкращих щовечора перед виступом хедлайнерів нагороджували на великій сцені цікавими подарунками! Для того, щоб взяти участьв конкурсі – необхідно було розмістити  фото на стінах соцмереж. Надсилати фото можна було, перебуваючи на фестивальному полі, бо по всій території працював безкоштовний wi-fi.

DSC00127

 

DSC00135

 

DSC00140

 

DSC00141

 

DSC00143

 

DSC00154

 

DSC00157

 

DSC00159

 

DSC00161

 

DSC00163

 

DSC00164

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі