• Головна
  • За пасажирами низькопідлогового трамваю стежитумуть через вмонтовані відеокамери (ФОТО)
Усміхніться, Вас знімають!
16:07, 23 липня 2013 р.

За пасажирами низькопідлогового трамваю стежитумуть через вмонтовані відеокамери (ФОТО)

Усміхніться, Вас знімають!

Перший низькопідлоговий трамвай «Електрон», який їздитиме на вулицях Львова має п’ять секцій, 58 місць для сидіння, вміщає 250 осіб. Також у ньому є система кондиціонування GPS, Wi-Fi. А ще 4 відеокамери, які знімають все, що відвується в салоні і записують на плівку.

«В кожному відділі салону є відеокамера, яка показує, що там відбувається. Все буде записуватись на плівку. Крім того, якщо включається задній хід картинка на моніторі зменшується в куточок, а з'являється зображення ніби дзеркала заді. Тобто водії бачить, як йому краще їхати», – розповів у коментраі 032.ua генеральний директор СП ТзОВ «Електротранс» Василь Пецух.

Також пан Василь зазначив, що для кишенькових злодіїв відеокамери будуть своєрідним попередженням: «Відтепер навіть кишенькові злодії будуть знати, що при вчинені крадіжки , вона не пройде без наказано. Це попередження для них».

За словами заступника головного конструктора по електрообладнанню Володимира Броніславовича, в салоні стоїть чотири камери, через які водій бачить всі шість дверей та що відбуваються в салоні та біля дверей. «Крім того камери дозволяють переключати їх по необхідності, подивитись, що відбувається на контактній мережі, що трапилось, коли нема високої напруги, також камера переключається на камеру заднього огляду», - зазначив Володимир Броніславович.

Зазначимо,презентація низькопідлогового трамваю виробництва заводу «Електронтранс» відбулась 27 червня. Його переваги у пониженні рівня вібрації та шуму. Широкі двері і низький рівень підлоги вагону дозволяють прискорити швидкість посадки-висадки пасажирів, особливо пасажирів з дітьми та людям з обмеженими можливостями

Нагадаємо вартість одного трамвая становить 12 млн грн. І лише 4 міста в Україні, в тому числі і Львів мають вузьку (1 м) трамвайну колію.

DSC00161

 

DSC00109

 

DSC00110

 

DSC00112

 

DSC00160

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,77
EUR
42,73
42,82
PLN
9,83
9,90
Оголошення
live comments feed...