• Головна
  • Якщо потрібно оформлення підприємця, краще за спеціалістів БІП (Бухгалтер Ідеального Підприємця) й годі когось шукати!
Новини компаній
14:36, 7 грудня 2022 р.

Якщо потрібно оформлення підприємця, краще за спеціалістів БІП (Бухгалтер Ідеального Підприємця) й годі когось шукати!

Новини компаній

Саме зараз цікавитеся процесом оформлення ФОП 2 або 3 групи? Просто не маєте вільного часу це робити та хотіли б знайти кваліфікованого фахівця, який зможе полегшити для вас цю справу? Тоді годі шукати спеціаліста по рекомендаціях ваших знайомих або колег!

Радимо вам з метою спрощення процесу оформлення підприємця поближче познайомитися із сучасною українською компанією БІП, де працює штат справжніх профі та кваліфікованих фахівців своєї справи, які надають клієнтам широкий перелік послуг високої якості, в тому числі і аутсорсинг бухгалтерських послуг, зокрема послуги з реєстрації ФОП.

Чому саме варто обирати БІП (Бухгалтер Ідеального Підприємця)? Основні переваги співпраці

Якщо потрібно оформлення підприємця, краще за спеціалістів БІП (Бухгалтер Ідеального Підприємця) й годі когось шукати!, фото-1

На це ми можемо назвати безліч дійсно вагомих причин. Перш за все хочемо відзначити, що саме завдяки співпраці з БІП ви зможете суттєво заощадити не лише свої фінанси, але й час оскільки віднині вам не доведеться витрачати його на самостійне ведення бухгалтерії своєї компанії. Крім того, бухгалтерія на аутсорсі також дозволить мати цілодобову клієнтську підтримку та змогу звернутися до штату спеціалістів високої кваліфікації, які без будь-яких труднощів розв’язують будь-які проблеми підприємців.

Раптом склалося так, що ви нещодавно вже спробували самостійно зареєструватися як ФОП та, на жаль, отримали відмову з тих чи інших причин, значить необхідно негайно виправляти помилки, що через них ваша заява була відхилена. Вам не вдається їх успішно знайти або ж просто не маєте на це часу? Тоді спеціалісти БІП радо допоможуть у грамотному виявленні неточностей та виправленні всіх тих помилок, які відповідно й послужили причиною відмови вам у процесі оформлення ФОП 2 або 3 особи.

До слова, серед основних вагомих переваг процесу реєстрації фізичної особи-підприємця разом з ВІР, окремо хотілося б відзначити ряд наступних:

  • Аутсорсинг та можливість підписання усіх необхідних документів за допомогою електронного документообігу. Віднині ніяких поїздок в офіс чи ще кудись. Вся робота ведеться просто та прозоро, а також в зручному віддаленому форматі.
  • Контроль кожного з процесів і все для того аби клієнт компанії не отримав відмову в реєстрації його як платника єдиного податку.
  • Оптимізація. Спеціалісти компанії роблять все від них залежне аби ретельно підібрати найоптимальнішу з систему оподаткування для бізнесу конкретного клієнта та відповідно визначитися з усіма необхідними КВЕД.

А ще не можна не згадати про те, що кваліфіковані спеціалісти компанії БІП на професійному рівні також займаються супроводом. А саме ведуть не лише облік бухгалтерський, але й фінансовий облік ФОПа надалі.

Контактна інформація для швидкого зв'язку зі спеціалістом БІП

Якщо потрібно оформлення підприємця, краще за спеціалістів БІП (Бухгалтер Ідеального Підприємця) й годі когось шукати!, фото-2

У вас залишилися якісь питання? Для того аби отримати детальну консультацію стосовно співпраці та майбутньої реєстрації ФОП 2 або 3 групи, просто зателефонуйте представнику БІП (Бухгалтер Ідеального Підприємця), використовуючи номер телефону +38 (050) 629-04-69.

При потребі ви також зможете зв'язатися з представником компанії за допомогою швидкої форми онлайн зв'язку, що розташована на офіційному сайті ВІР (справа в нижньому куті), або ж оформивши звернення в спеціальній формі зворотного зв'язку. Компанія працює з понеділка по п'ятницю з 9:00 і до 18:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...