• Головна
  • У Львові затримали лікарку, яка вимагала гроші від військового ЗСУ за довідку, - ФОТО
11:17, 5 грудня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові затримали лікарку, яка вимагала гроші від військового ЗСУ за довідку, - ФОТО

Лікарка вимагала гроші за видачу виписного епікризу. 

У Львові затримали 48-річну лікарку-психіатра, яка вимагала гроші від військового ЗСУ, за довідку, яку мають видати безкоштовно. 

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини. 

За даними правоохоронців, жінка вимагала від захисника 200 доларів США за те, щоб видати йому виписний епікриз, оскільки він проходив лікування у вказаному закладі.

У службовому кабінеті підозрюваної провели обшуки. У жінки вилучили кошти та інші докази. Суд обрав запобіжний захід. Лікарка повинна цілодобово перебувати під домашнім арештом.

Епікриз — це судження про стан пацієнта, про діагноз, причини виникнення і розвитку хвороби, про обґрунтування та результати лікування. Епікриз формується після завершення лікування або на певному його етапі і є складовою медичної карти хворого. Залежно від особливостей перебігу і наслідків хвороби епікриз може містити судження про прогнози пацієнта, висновки щодо необхідності подальшого нагляду за ним, лікувально­-трудові рекомендації. У разі летального випадку в епікризі зазначають причину смерті.

Читайте також: На Львівщині рятувальники витягували автомобіль швидкої, який застряг на грунтовій дорозі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#затримали_лікарку_львів #львів_затримали_лікарку_психіатра #затримали_лікарку_львів #новини_львів #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...