• Головна
  • Біля львівської залізниці зібрались найсильніші люди планети. Виграли поляки (ФОТО)
17:36, 21 липня 2013 р.

Біля львівської залізниці зібрались найсильніші люди планети. Виграли поляки (ФОТО)

20 липня у Львові на площі Двірцевій, біля Львівського залізничного вокзалу, відбувся Міжнародний командний чемпіонат Центральної Европи з богатирського багатоборства пам’яті державного діяча Григорія Кірпи під назвою «Меморіал Георгія Кірпи 2013». Про це інформує Підрозділ зв’язків з громадськістю на львівській залізниці.

PM198image007

 

На чемпіонат приїхали найсильніші атлети Білорусії, Польщі, Словаччини та гості турніру збірна України. За України виступали: Костянтин Ільїн, Сергій Романчук та Сергій Топалов.

PM213image002

 

PM338image004

 

Серед почесних гостей, які прийшли відкрити змагання та побажати силачам спортивної вдачі та успіхів у тяжкій боротьбі Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, Міський голова міста Львова Андрій Садовий, начальник Львівської залізниці Богдан Піх, начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк, президент Міжнародної громадської організації «Фонд ім. Г.М.Кірпи» Анатолій Палюх.

PM562image006

 

Змагання проводилося в декілька етапів, де спортсмени переносили важкі знаряддя, перетягували канат, тягнули пожежний автомобіль.

PM682image001

 

PM748image003

 

Правопорядок під час проведення чемпіонату забезпечували правоохоронці Управління МВС України на Львівській залізниці разом з своїми колегами з Головного управління МВС України у Львівській області. І їх присутність тут була здебільшого символічна, бо на змаганнях панував спортивний азарт, дух суперництва, емоції глядачів.

Фаворитами турніру були команда господарів та гості з Польщі. Які і розділили відповідно перші два місця.

PM922image005

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...