• Головна
  • Садовому і «Свободі» кричали: «ганьба» (ВІДЕО)
вийшли на протест
17:49, 18 липня 2013 р.

Садовому і «Свободі» кричали: «ганьба» (ВІДЕО)

вийшли на протест

Сьогодні, 18 липня на площі Ринок мешканці ЛЬвова із вигуками «Ганьба!» вимагали від влади повністю припинити забудови, які можуть спричинити руйнацію їхніх будинків.

Наші будинки ледь тримаються, тому є загроза, що вони не витримають нової забудови. Перед тим, як проводити будь-які роботи, замовник мав провести громадські слухання. Але їх не було, ми навіть не знаємо, що чекає нас. Подейкують, що хочуть збудувати багатоповерхівку, – розповіла Оксана Броневицька.

DSC09949

 

 Відтак, мешканці вулиць Тарнавського та Озаркевича, аби врешті-решт їхні прохання почули, пікетували Львівську міську раду.

Окрім того, львів’яни вимагали вберегти народну лічницю від забудови. За словами пані Оксани, історія із забудовою біля лічниці Андрея Шептицького насправді тягнеться уже кілька років. Свого часу лічницю було передано під управління єпархії УГКЦ. Згодом УГКЦ продало котельню приватному підприємству, яке потім перепродало її ТзОВ «Розвиток території». У результаті під будівництво будинку вийшла земля розміром 0,45 га. На цій ділянці має з’явитись багатоповерховий будинок у самому центрі Львова.

DSC09950

На думку львів'янки, таке будівництво є з порушенням при затвердженні цієї ділянки під будівництво і може загрожувати знищенням будинків. «Влада не хоче чути мешканців будинків. Про цю проблему не потрібно мовчати. Ми висловимо своє невдоволення діями міської ради пікетом”, – зазначив Роман Харчук, член-профспілки "Захист праці".

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...