• Головна
  • До Львова релокувалася панчішна фабрика з Рубіжного: розпочинають все "з нуля" та шукають працівників
12:17, 29 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

До Львова релокувалася панчішна фабрика з Рубіжного: розпочинають все "з нуля" та шукають працівників

Панчішна мануфактура отримує нові замовлення та шукає команду фахівців у Львові.

Станом на 29 жовтня у Львові запрацювала панчішна фабрика із Рубіжного, що релокувалась до міста з початком повномасштабного вторгнення росії. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Директорка Рубіжанської панчішної мануфактури Ольга Ушакова зазначила, що частину виробництва планували перевезти сюди ще до 24 лютого, але не встигли.

"Обстріли Рубіжного почались із першого дня – з 24 лютого. Тому ми у телефонному режимі вирішили зупинити виробництво, щоб не наражати людей на небезпеку. З того дня ми не були на виробництві. Думали, що воно якось стихне, і ми зможемо забрати обладнання, вивезти його. Але, на жаль, нічого ми не забрали з Рубіжного. Вже у березні у виробництво були прильоти, влучання, пожежа. Другий поверх повністю зруйнували, а продукцію розграбували.

Тепер тут ми починаємо "з нуля". Найголовніше, що у нас збереглось, – частина команди, яка зараз тут відновлює виробництво", - розповіла Ольга.

До повномасштабного вторгнення росії на підприємстві у Рубіжному працювало 162 людини. Натомість до Львова переїхала лише частина робітників – 15 сімей. На початку жовтня отримали та почали встановлювати в'язальне обладнання.

Наразі ж панчішна мануфактура вже отримує нові замовлення та шукає у свою команду фахівців зі Львова.

Зазначимо, місто тимчасово надало для працівників фабрики приміщення гуртожитку на Пулюя, 28, які громадська організація «Будуємо Україну Разом – БУР» погодилась відремонтувати та зробити комфортними для людей. Так, наразі триває вже четвертий тиждень ремонтних робіт із залученням волонтерів. Усіх охочих запрошують долучатись. Локальний координатор - Роман Шп'єлик: 0989254626.

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: головне станом на 29 жовтня

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #бізнес #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,77
40,85
EUR
44,27
44,34
PLN
10,25
10,30
Оголошення
live comments feed...