• Головна
  • У львівських ЦНАПах запровадили нові послуги: перелік
13:21, 21 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

У львівських ЦНАПах запровадили нові послуги: перелік

Загалом у Центрах надання адміністративних послуг Львівської громади можна отримати близько 400 послуг.

Станом на 21 жовтня у Центрах надання адміністративних послуг Львівської громади стали доступними ще 17 послуг, які раніше надавали підрозділи обласної адміністрації. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Публікуємо список нових адміністративних послуг, які надають у ЦНАПах:

  • Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної адміністрації: видача сертифіката племінних (генетичних) ресурсів; видача кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника, сільськогосподарського експерта-дорадника; видача дубліката кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника, сільськогосподарського експерта-дорадника.
  • Департамент охорони здоров'я Львівської обласної адміністрації: акредитація закладу охорони здоров'я; переоформлення акредитаційного сертифіката закладу охорони здоров'я; видача дубліката акредитаційного сертифіката закладу охорони здоров'я; атестація на присвоєння кваліфікаційної категорії лікарям-спеціалістам; атестація на підтвердження кваліфікаційної категорії лікарів.
  • Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної адміністрації: анулювання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (для об’єктів ІІ та ІІІ груп); внесення змін до реєстрових карт об`єктів утворення, оброблення та утилізації відходів; затвердження реєстрових карт об`єктів утворення, оброблення та утилізації відходів; внесення змін до паспорта місць видалення відходів; затвердження паспорта місць видалення відходів.
  • Юридичне управління апарату Львівської обласної адміністрації: видача рішення про виділення у встановленому порядку лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами.
  • Управління транспорту та зв’язку Львівської обласної адміністрації: видача дозволу на експлуатацію малих та спортивних суден на базах відпочинку.
  • Державна служба України з безпеки на транспорті: видача дозволу на нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні; видача дозволу на міжнародні регулярні перевезення пасажирів.

Довідково. Мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах. Служба підтримки ЦНАП: (032) 2975795.

Читайте також: Ракетна загроза та ситуація з електроенергією: про головне за добу у Львові та області

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ЦНАП #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,96
40,00
EUR
43,30
43,45
PLN
10,07
10,14
Оголошення
live comments feed...