• Головна
  • На Львівщині була загроза удару крилатою ракетою з півночі, - Козицький
09:37, 20 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

На Львівщині була загроза удару крилатою ракетою з півночі, - Козицький

Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

Станом на 20 жовтня голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив про ситуацію у Львові та області за минулу добу. Зокрема, за цей час в області один раз оголошували повітряну тривогу. 

"За добу мали одне сповіщення про повітряну тривогу – 19 жовтня о 13:23. Була загроза удару крилатою ракетою з півночі. Небезпека не справдилась", - зазначив очільник області.  

Крім того, двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 164 людини, одним автобусом – 25 переселенців. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 544 особи.

На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 28 тисяч 133 людини. На в'їзд – 15 тисяч 699 українців.

Поліція області опрацювала 1370 звернень щодо підозрілих людей та об'єктів. 

"Через руйнування генеруючих об'єктів електроенергії сьогодні по всій Україні вводять обмеження із постачання електроенергії. Із 07:00 до 23:00 треба максимально зменшити користування електроенергією, щоб не дійшло до тимчасових відключень. Прошу вас поставитись свідомо та відповідально до цього. Допоможімо нашим енергетикам допомогти нам. 

Про ситуацію на Львівщині та важливу інформацію оперативно повідомлятиму у своїх соціальних мережах, а також на сайті Львівської ОВА", - додав Максим Козицький. 

Зазначимо, із 19 жовтня у Львівській області змінилася тривалість комендантської години. Тепер вона триває з 00:00 до 05:00. В цей час заборонено перебувати на вулиці без спеціальної перепустки та документа, який посвідчує особу. 

Читайте також: 20 жовтня у Львові відбудеться прощання з Героєм Юрієм Костиком

Фото на головній: Романа Балука 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,79
39,84
EUR
42,72
42,90
PLN
9,81
9,90
Оголошення
live comments feed...