• Головна
  • На ралі «Галіція» роботу медиків ускладнив дощ – медицина катастроф
15:58, 15 липня 2013 р.

На ралі «Галіція» роботу медиків ускладнив дощ – медицина катастроф

Бригади екстреної медичної допомоги взяли участь у медичному забезпеченні Міжнародного ралі «Галіція» у Львові та Львівській області. Про це інформує прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

Медична складова ралі є надзвичайно важливою, адже це, в першу чергу, безпека гонщиків та глядачів.

Вимоги до медичного забезпечення є високі. Цьогоріч, на восьми спеціальних ділянках, були задіяні спеціалізовані бригади інтенсивної терапії та реанімації, загальнопрофільні лікарські бригади відділу медицини катастроф Львівського обласного центру, Львівської станції швидкої медичної допомоги та пункту екстреної медичної допомоги «Ходорів».

"Ситуацію ускладнила ще й дощова погода, яка розмивала дороги. В цей день, для забезпечення медичною допомогою виїхали 9 бригад швидкої допомоги та 30 працівників служби, які забезпечували медичну допомогу на 150 кілометровій ділянці траси", - йдеться у повідомленні.

Спортивний директор Чемпіонату України з ралі Михайло Лойленко високо оцінив рівень готовності служби до надання медичної допомоги. Працівники задіяних бригад показали  відмінну організаційну зібранність та готовність до надання медичної допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,62
42,72
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...