• Головна
  • У Львові буде виставка динозаврів.
ексклюзив
14:43, 15 липня 2013 р.

У Львові буде виставка динозаврів.

ексклюзив

В рамках гастролів відомого українського «Цирку Кобзов», з 19 липня до 15 вересня у Львові можна буде подивитись на динозаврів, яких привезли за кордону.

«До Львова ми привезли 16 динозаврів. Виготовляли їх у Китаї упродовж восьми місяців. Звідти їх кораблем доставляли до України, пливли вони шістдесят днів, при цьому навіть встигли заблукати, помилково опинившись у Росії, але зараз вони тут з нами і усе гаразд», - розповів засновник «Kobzov Circus» Микола Кобзов

За словами організаторів Дінопарк сподобається як дітлахам, так і їхнім батькам, бо вся історія початків цивілізації постане перед ними. Буде також і живий динозавр, який охочий до спілкування із глядачами. 

Для допитливих працюватиме також працюватиме зоопарк та тераріум. У зоопарку можна буде побачити диких та домашніх тварин: тигрів, левів, мавп, вовків, дикобразів, лисиць та інших. З власних рук можна буде погодувати кроликів та кізочок. У тераріумі розміщені різноманітні рептилії: змії, крокодили, скорпіони, кобри. Маленькі глядачі при вході до цирку зустрінуться з героями Машою та Ведмедем, принцесою Вінкс, Губкою Бобом, левом Максом, Зеброю Марті та іншими.

Нагадаємо, роздинкою циркового шоу стане номер з левами від відомого дресирувальника з Італії Емануеля Фаріна. Один з яких був подарований Папі Римському.

Довідка від 032.ua

В рамках міжнародного турне «Цирк Кобзов» розпочав тур по 23-ом містам України з 11 квiтня по 17 листопада 2013 року. Він оснащений професійним світловим обладнанням, екраном 3D і системою звуку Dolby Surround, сучасними санвузлами та м’якими сидіннями в залі. Його обслуговують 95 осіб та майже 310 тон обладнання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...