• Головна
  • Лев Папи Римського виступатиме у Львові
унікальне шоу
14:24, 15 липня 2013 р.

Лев Папи Римського виступатиме у Львові

унікальне шоу

З 19 липня до 15 вересня у Львові відбудуться гастролі відомого українського «Цирку Кобзов». Це ціле місто забави для дітей, щастя, усмішок, радості та дитячих надій. Родзинкою циркового шоу стане номер з левами від відомого дресирувальника з Італії Емануеля Фаріна. Один з яких був подарований Папі Римському.

«Подарований лев знову повернувся до цирку, бо Папа Римський подякував за такий подарунок і попросив доглядати за ним. Але наголосив, що хоче з ним побачитись знову. Наразі лев є тут у Львові. Він братиме участь у виставах  разом з партнеркою, яку я дресирував упродовж восьми місяців», - розповів відомий дресирувальник з Італії Емануель Фаріна.

«Папа Римський благословив цього лева. Він приносить нам везіння та успіх», - додав він.

Окрім Емануеля Фаріна у програмах розважального центру беруть участь артисти циркового мистецтва світового значення: призерка міжнародних конкурсів еквілібрист Тетяна Білова, двократний чемпіон України  з велотріалу  Владислав  Черниш та інші учасники шоу країн Франції, Монако, Італії, Бельгії, Японії, Румунії, Росії, Швеції, Голландії та України. Запрошені хореографи та режисери – відомі в Україні та за кордоном майстри, постановники й учасники таких шоу як «Танцюють Всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс», мюзикл «Барон Мюнхаузен».

Зазначимо, в останній час дуже часто захисники тварин критикують тварин. Емануель запрошує подивитись як дбають про них і переконатись у належному догляді. 

Довідка від 032.ua

«Цирк Кобзов» обслуговують 95 осіб, майже 310 тон обладнання, 89 фур та автобусів, 35 вагонів та багато іншого. Оснащений професійним світловим обладнанням, екраном 3D і системою звуку Dolby Surround, сучасними санвузлами та м’якими сидіннями в залі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...