• Головна
  • Мешканці територій, де проходить ралі «Галіція» з нетерпінням чекали змагань (ФОТО)
спортивне життя у селі
16:30, 13 липня 2013 р.

Мешканці територій, де проходить ралі «Галіція» з нетерпінням чекали змагань (ФОТО)

спортивне життя у селі

Організатори міжнародного ралі «Галіція», яке відбувається уже вдесяте на теритої Львівської області знову приготували для учасників цікаву трасу, яка стала гідною ареною для ралійних дуелей між екіпажами.

Програмою ралі передбачено 8 спецділянок, які проходять переважно гравійними трасами Львівської області. Географія ралі охоплює дороги в районі таких населених пунктів: Миколаїв, Новий Розділ, Тростянець, Стільсько, Діброва.

Мешканці сіл та прилеглих районів, де відбуваються змагання з нетерпінням чекали змагань і подивитись на видовище приходили не лише з друзями, а й цілими сім’ями.

«Ми чекали і готувались до ралі. Кілька днів перед змаганням нам розповіли про техніку безпеки. Але ми і так уже це все знали, бо ралі у нас проводять не вперше. Минулого разу, наприклад, воно відбувалось на сусідній вулиці», - розповідають мешканці села Тростянець Надія та Петро. І зізнаються: «Жодних незручностей ми не відчули, навпаки чекали цього змагання, тому і прийшли сюди двоє, як тільки почули що змагання розпочались».

Зазначимо, головна особливість львівського ралі - його надзвичайно швидкісні й складні спеціальні ділянки, які вимагають від учасників максимальної концентрації та навичок пілотування на найвищих швидкостях. Всього учасникам доведеться подолати дистанцію 425 км, з яких 150 км - це бойові спецділянки.

ujkjdyf

 

DSC00092

 

DSC00097

 

DSC00083

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...