• Головна
  • Абдомінопластика у Львові. Перемога у боротьбі з часовими змінами тіла.
Новини компаній
10:47, 12 вересня 2022 р.

Абдомінопластика у Львові. Перемога у боротьбі з часовими змінами тіла.

Новини компаній

Залишатись красивою та здоровою, мати гарний вигляд незалежно від віку та роду занять — таке бажання переслідую мабуть кожну жінку. Встигнути... Досягти карєрного росту, створити міцну сімюґ. Народити потомство. Ми живемо в бурхливий час, де стандарти зовнішнього вигляду є і наслідком і вимогою часу. Нерідко досягнгення одних результатів робиться за рахунок втрати контролю над іншими. Щаслива багатодітна сімя для жінки може вилитись у втрату зовнішньої привабливості. На щастя сучасна пластична хірургія дає можливість вийти з цього положення

Пластика живота або абдомінопластика Львів - це пластична операція, що значно покращує контури тіла. Щоб ви отримали чітке уявлення про те, як і коли можлива така пластика живота, який хід процедури і що відбувається після операції, ми разом з пластичним хірургом Андрієм Різником з пластичної клініки Pro Cosmetic підготували для вас невеликий огляд причин, через які обирають дану операцію, а також розповімо про те, як проводиться сама маніпуляція і як протікає період післяопераційного відновлення.

У більшості випадків зробити живіт плоским і привести його в тонус можна за допомогою здорового харчування та фізичних вправ, але трапляються випадки, коли це неможливо. Ця операція не є методом зниження ваги, і її можна робити лише тоді, коли вага пацієнта була незмінною протягом якогось часу і це хоча б 2-3 місяці — таку пораду дає пластичний хірург Львів Андрій Богданович Різник. Пластика живота робиться як жінкам так і чоловікам.

Абдомінопластика Львів

Абдоміноплоастика у Львові може бути необхідна в різних випадках:

  • при ознаках природного старіння,
  • через спадковість,
  • після попередньої вагітності,
  • після різких змін ваги,після баріатричних операцій,
  • якщо шкіра дуже розтягнута, втратила еластичність чи з'явилися розтяжки.

«Під час абдомінопластики з талії та нижньої частини живота видаляється зайва шкіра та жировий шар. Одночасно під час операції зміцнюються м'язи передньої стінки живота. Перед операцією проводиться ультразвукове дослідження органів черевної порожнини. Під час операції в зоні бікіні робляться розрізи, операція триває від 2 до 5 годин та проводиться під загальною анестезією. Пластика живота, абдомінопластика робиться з транспозицією пупка чи без неї. Після операції пацієнт 3–4 дні повинен перебувати у медичній установі під наглядом медичного персоналу. Після операції ви відчуватимете невеликий дискомфорт і біль, які можна зменшити за допомогою знеболювальних засобів, призначених лікарем після операції. Іноді операційні розрізи поміщаються невеликі силіконові трубочки, щоб вивести з прооперованої зони зайву рідину. Протягом 3–4 тижнів після операції слід носити спеціальний пояс для живота, який допомагає забезпечувати підтримку та зменшує набряклість. Ви можете повертатись до роботи через 4 тижні. Активний спосіб життя можна відновити через 4-6 тижнів, шви стають непомітними протягом 12 місяців. Пластика живота дозволяє пацієнту відновити міцний живіт зі стягнутою шкірою, і за умови ведення здорового та активного способу життя цей ефект збережеться назавжди. Після операції необхідний перевірочний візит до лікаря, щоб переконатися в тому, що одужання протікає успішно».

У надійних руках досвідченого платичного хірурга зі Львова ви отриаєте бездоганний результат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...