• Головна
  • Де краще навчатися у Польщі: огляд двох топових вишів у Варшаві
Новини компаній
13:56, 20 липня 2022 р.

Де краще навчатися у Польщі: огляд двох топових вишів у Варшаві

Новини компаній

Ub7BH4lPb3a-2ZTPWTg2LoALomosXqdpHIfheY7eNJTnf1GMMIrHgMZQlnbDA-7MaTs0IQa95Bectse2H6srEd8lUaWl9su4WUvq-7gphq5d4oPVHzClT_nBYyCHXN82rj2BBVyyuaLRbFZKD5M6VP0

Зараз українські випускники розглядають варіант продовжувати навчання в Європі, де можна отримати диплом про вищу освіту. Так, можливість навчання за кордоном польща надає всім українцям, які мають атестат про загальну середню освіту. 

Тож, чому б не скористатися таким шансом й не переїхати до європейської країни з метою здобуття освіти? Тим паче вступити до польського вишу іноді легше, ніж до національного.

Все про порядок вступу до Польщі знають у Центрі польської освіти UP-STUDY. Заразом експерти розповіли про два топових виши у Варшаві, що користуються високою популярністю серед українських вступників.

Як вступити до польського ВНЗ

Збір документів для вступу до Польщі розпочинають після отримання атестату. Для цього експерти радять скористатися послугами посередника, щоб раптом не отримати відмову в приймальній комісії через відсутність якого папірця. 

Список необхідних документів чималий:

  • скан копії внутрішнього та закордонного паспортів;

  • заповнена анкета та заява; 

  • страховий поліс (медична страховка);

  • квитанція про оплату навчання;

  • банківська довідка про наявність коштів на рахунку.

Неповнолітнім абітурієнтам обов’язково потрібен дозвіл на виїзд з країни від батьків. І найважливіше - сертифікат про закінчення мовних курсів, бо навчання у сусідній країні лише польською та англійською мовою. Зарахування відбувається на підставі поданих документів, а результати українського ЗНО не враховуються. 

Найпопулярніші серед української молоді - варшавські виші, найпрестижніші заклади країни. Далі - детальніше про два з них, які цьогоріч приймають українців на перший курс.

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула

Якщо мрієте освоїти економічні, інженерні та IT-спеціальності, ознайомтеся з факультетами Академії Вістула за посиланням: https://up-study.ua/uk/universities/akademiya-finansiv-ta-biznesu-vistul. Є в закладі й факультети для гуманітаріїв: журналістика, філологія, туризм. Тут українці можуть отримати ступінь бакалавра чи продовжити навчання на магістерській програмі польською або англійською мовою на вибір.

Університет має стипендіальні програми, дає можливість пройти професійну практику, приймати участь у міжнародних програмах. А ще тут один з найсучасніших кампусів у Варшаві! 

Випускники академії обізнані в області економіки, володіють англійською мовою, достатньо кваліфіковані для ведення бізнесу в Євросоюзі та світі.

Університет Гуманітарних Наук і Психології

Цей заклад більше відомий під назвою swps варшава. Університет займає високу позицію у рейтингу престижних навчальних закладів серед роботодавців. Викладають тут гуманітарні дисципліни: право, психологію, філологію різних мов. Можна вивчити досконало шведську та норвезьку мови, що рідкість для європейських вишів.

Викладацький склад - польська наукова еліта. Аудиторії обладнані найновішими технічними засобами, бо основний нахил у викладанні SWPS робить на практику майбутніх фахівців. Тому більшість студентів отримують свій перший джоб-оффер ще під час навчання. Якщо ні, при Університеті функціонує спеціальна агенція з працевлаштування, співробітники якої допомагають знайти роботу після отримання диплому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...