• Головна
  • 30 червня у Львові прощатимуться із захисниками Едуардом Керімовим та Михайлом Міхеєвим
19:51, 29 червня 2022 р.
Надійне джерело

30 червня у Львові прощатимуться із захисниками Едуардом Керімовим та Михайлом Міхеєвим

На війні загинули львів'яни - Едуард Керімов та Михайло Міхеєв.

30 червня у Львові прощатимуться з Героями Едуардом Керімовим та Михайлом Міхеєвим, які загинули у боротьбі з російськими окупантами. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

О 15:00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, о 15:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) - пл. Катедральна - пл. Ринок (міська церемонія прощання) - вул. Руська - вул. Підвальна - вул. Володимира Винниченка - пл. Соборна - вул. Пекарська - вул. Шімзерів - вул. Мечникова - Личаківський цвинтар.

Біографічні довідки Героїв. Прощатимуться із 45-річним львів'янином Едуардом Керімовим. Він навчався у ліцеї №21. У шкільні роки захоплювався дзюдо та співав у чоловічій хоровій капелі "Дударик". У 2019 році вступив до лав Збройних Сил України, паралельно здобуваючи освіту в коледжі.

Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини. Незважаючи на отримане у березні поранення, після лікування одразу повернувся на фронт. Проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Едуарда Керімова залишилися дружина та 10-літній син.

Едуард Керімов, Фото: пресслужби Львівської міськради

Едуард Керімов, Фото: пресслужби Львівської міськради

На війні загинув 25-річний львів'янин Михайло Міхеєв. Він навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова, згодом - у Державному навчальному закладі "Міжрегіональне вище професійне училище зв’язку міста Львова". У 2017 році вступив до Національного університету "Львівська політехніка".

Проходив військове навчання у 169-му навчальному центрі "Десна" імені князя Ярослава Мудрого, опісля служив у складі 540-го зенітного ракетного Львівського полку імені гетьмана Івана Виговського. У січні 2020 році здійснив свою мрію та вступив на військову службу до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Із початком повномасштабного вторгнення росії захищав Батьківщину на території Донецької області.

У Михайла Міхеєва залишилися мама, бабуся та наречена.

Михайло Міхеєв, Фото: пресслужби Львівської міськради

Михайло Міхеєв, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: Бумеранг: як велика росія може зменшиться до маленької московії

Фото на головній умовне: Романа Балука 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #захисники #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...