• Головна
  • Поліція викрила 22-річну львів'янку, що робила фіктивні документи для перетину кордону чоловіками
14:17, 21 червня 2022 р.
Надійне джерело

Поліція викрила 22-річну львів'янку, що робила фіктивні документи для перетину кордону чоловіками

Львів'янка за 1800 євро обіцяла виготовити для чоловіка призовного віку комплект фіктивних документів для перетину кордону. 

21 червня у пресслужбі поліції Львівщини повідомили, що правоохоронці викрили 22-річну львів'янку, що організовувала незаконний перетин кордону чоловіками призовного віку.

Жінка організувала виготовлення фіктивних документів, що дозволяли безперешкодний перетин кордону України для осіб, які такого права не мають.

За 1800 євро підозрювана обіцяла виготовити для чоловіка призовного віку комплект фіктивних документів, які надають тому право безперешкодного перетину державного кордону України, а саме - підтверджують факт навчання в одному з іноземних вищих навчальних закладів.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання жінки поліцейські виявили та вилучили мобільні телефони, комп'ютерну техніку та інші речові докази, що підтверджують її причетність до організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, невдовзі суд обере запобіжний захід підозрюваній.

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру організаторці незаконного перетину кордону чоловіками призовног..., Фото: пресслужби поліції Львівщини

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру організаторці незаконного перетину кордону чоловіками призовного віку, Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: головне станом на ранок 21 червня

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #поліція #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,20
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...